Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’NİN SEVİLEN İSMİ BALIKESİR’E…

Ümraniye’nin sevilen belediye başkan

Ümraniye’nin sevilen belediye başkan yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı.

Ümraniye Belediyesi’nde 3 dönemdir başarılı işlere imza atan ve ilçe halkının gönlünde adeta taht kuran Mustafa Küçükkapdan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı. Haberi, ‘Yeni ve Tertemiz bir sayfa’ başlığı ile sosyal medya hesabından duyuran Başkan Küçükkapdan, atamanın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın oluru ile onaylandığını açıkladı. Mustafa Küçükkapdan’ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

“Bu onurlu vazifede görevlendirilmem vesilesi ile, başta bizleri layık gören ve güvenerek bu günlere getiren çok kıymetli büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum. Yine her an yanımda olduklarını hissedeceğim dostlarıma, akrabalarıma, mesai ve yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 23 yıllık devlet vazifesinde ve çok daha uzun siyasi mücadelemizde; 1994 yılı sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İGDAŞ) ile başladığımız ve akabinde de üç dönem boyunca Ümraniye Belediyemizdeki görevlerimizle, halkımıza hizmet etmeye gayret ettik, onur ve şerefle hamdolsun…

Bu vesile ile artık, omuzlarımızda ödenmesi bize düşen; yüce bir vefa borcu olduğunu bildiğim, ustamın memleketi Balıkesir’e ve güzel hemşerilerimize en yakışır hizmetleri sunabilme heyecanı ve aşkı ile doluyum. Rumeli bir annenin ve Yörük bir babanın evladı, Karadenizli bir hanımın eşi olarak, Rabbimin armağanı iki evladımızla aile şiarımız odur ki; “Al bayrağımızın dalgalandığı, vatanımızın her karışı mübarektir bizim için”. Yeni ama bildiğim, üstesinden gelebileceğime inandığım, meşakkatli bir hizmet koşusuna çıktığım bu günlerde; ihtiyacım olan desteğiniz ve kalbi dualarınızdır. Esirgemeyin lütfen.

Tarihi, kültürü, turizmi, sanayisi, eğitimi, tarım ve hayvancılığı ile ülkemizin en doğal ve en bereketli güzelliklerine sahip, Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’imizde, her şeyin çok daha güzel olması için, gayret gösterip, alın teri dökeceğime şimdiden söz veriyorum. Allah kısmet ederse; bundan sonra çok daha fazla güzel şehrimizi ve başarılarımızı duyacaksınız. Rabbim; bizleri halkımıza, bize itimat eden vefakar liderimize mahçup etmesin ve hıfzetsin inşallah… Hayırlı ve uğurlu olsun. Saygı ve sevgilerimle…”

Reklamı Geç