Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’NİN YENİ KAYMAKAMI ÜNSAL GÖREVE BAŞLADI..

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ümraniye kaymakamlığı görevine atanan Cengiz Ünsal, yeni görevine başladı.

Kurum amir ve müdürleri tarafından gerçekleştirilen karşılamanın ardından makamına geçen Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçenin genel durumu ve kurumların işleyişi hakkında kısa bilgi aldı. Göreve başlamasının ardından bir mesaj yayınlayan Kaymakam Ünsal; ‘’İstanbul’un en güzel ilçelerinden Ümraniye’de sizlere hizmet edecek olmanın mutluluğu içerisinde tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ederek vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde kamu hizmetinin adil ve tarafsız bir şekilde bütün vatandaşlarımıza en kısa sürede sunulmasının çabası içerisinde olacağız.

Kaymakamlığımız koordinasyonunda; Ümraniye ortak paydasında iyi bir işbirliği ve uyum içerisinde Belediyemiz, Kamu kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile beraber siz değerli Ümraniyelilerin destekleriyle ilçemizin refah düzeyinin yükseltilmesi için azami gayret sarf edeceğiz. Tüm Ümraniyeli hemşehrilerime sağlıklı, huzurlu günler dilerim.’’ ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç