Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’YE YENİ 3 KARDEŞ ŞEHİR DAHA…

Ümraniye Belediyesi meclis kararı

Ümraniye Belediyesi meclis kararı alarak Hatay Belen, Balıkesir Altıeylül ve Susurluk Belediyeleri ile “Kardeş Belediye” protokolü imzaladı

umrkardes1İmzalanan protokolle Ümraniye Belediyesi ile kardeş olan 3 ilçe belediyesi bağlarını daha da güçlendirdi. Protokol törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hatay  Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu ile Ümraniye Belediye Başkan yardımcıları katıldı.

umrkardes2İLÇELER ARASI “KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ” OLUŞTURULACAK

Belediyelerin sorunlarını beraberce çözümlemek ve zaman içinde daha yakın ilişkiler geliştirmek amacı taşıyan “Kardeş Şehir” uygulaması çerçevesinde Ümraniye Belediyesi farklı ülkelerden 5 şehir ile protokol imzalamıştı. Daha önce,  Filistin Jabalia Al Nazlah Belediyesi, Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’nın Stari Grad ve Fojnica Belediyeleri ile “Kardeş Şehir” protolü imzalayan Ümraniye Belediyesinin aldığı son meclis kararıyla “Kardeş Şehir” sayısı 7 oldu.

umrkardes3Ümraniye Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen imza töreninin ardından, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hatay Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Susurluk Belediye Başkanı  Hüseyin Hızlıoğlu arasında, günün anlam ve önemine binaen hediye takdimi edildi. Hediyeleşmenin ardından Başkan Hasan Can,  misafir Belediye Başkanlarına Belediye hizmet binasını, meclis salonunu ve yönetim birimlerini gezdirdi.

umrkardes4

 

Reklamı Geç