Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UMUT OBEZİTE VE DİYET KLİNİĞİ YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI..

İntern Nörobilim Uzmanı& Diyetisyen

İntern Nörobilim Uzmanı& Diyetisyen Nurettin Şahinli yönetimindeki Umut Beslenme Danışmanlık ve Diyet Merkezi, Çekmeköy’deki 3 katlı yeni modern merkezinde Umut Obezite ve Diyet Kliniği olarak hizmet vermeye başladı. Son derece nezih bir mekan olan kliniğin açılış töreni de oldukça renkliydi. Kliniğin açılış kurdelesini Hüseyin Avni Sipahi kesti.

Günümüz beslenme alışkanlıkları ve sosyal yaşamın bir sonucu olarak hayatımızın olmazsa olmazı haline gelen sağlıklı beslenme ve diyet konuları yaşamımızın başlıca önemli gereksinimleri. İşte bu noktada son yıllarda yaygınlaşan Beslenme Danışmanlık ve Diyet Merkezleri uzman ellerde daha anlam buluyor ve topluma fayda sağlıyor. Gazetemiz www.yerelgazete.com.tr yazarlarından da olan İntern Nörobilim Uzmanı& Diyetisyen Nurettin Şahinli yönetimindeki Umut Beslenme Danışmanlık ve Diyet Merkezi, bu manada bölgemize önemli değer katan kurumların başında geliyor.

Çekmeköy’de bir süredir hizmet veren Umut Beslenme Danışmanlık ve Diyet Merkezi, artık yeni yerinde Umut Obezite ve Diyet Kliniği olarak faaliyetlerini sürdürecek. Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Umut Obezite ve Diyet Kliniği’nin 3 katlı yeni modern yeri renkli bir açılış töreniyle hizmete açıldı. Açılışta Nurettin Şahinli’nin dostları ve ailesini yalnız bırakmayan bölgenin sevilen ismi DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi, ‘Hayırlı olsun’ dilekleri ile açılış kurdelesini kesti.

Umut Obezite ve Diyet Kliniği’nin açılışında merkezi gezip hizmetler hakkında Nurettin Şahinli’den bilgiler alan Hüseyin Avni Sipahi, yerel yöneticilerin günümüz çağında bu gibi merkezlerle mutlaka ama mutlaka işbirliği yaparak toplumun önemli bir gereksinimi noktasında vatandaşlara hizmet sunması gerektiğini kaydetti. Kendisinin 31 Mart’ta seçilmesi halinde ilçedeki bu gibi klinikler ve merkezler aracılığı ile topluma faydalı hizmetler vereceğini söyleyen Sipahi, “Bu işyerimizin başta bölgemiz insanı olmak üzere sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Umut Obezite ve Diyet Kliniği hakkında ayrıntılı tüm bilgiler için www.dytnurettinsahinli.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Reklamı Geç