Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜNALAN FİDANLIK PARKI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI..

Her geçen gün yeni

Her geçen gün yeni yeşil alanların kazandırıldığı Üsküdar’a yeni bir park daha açıldı. Ünalan Fidanlık Parkı görkemli bir törenle açıldı.

Üsküdar’a yeni bir yeşil alan daha kazandırıldı. Ünalan Fidanlık Parkı’nın açılışında Togemder Başkanı Saadet Gülbaran da bir konuşma yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında “Böyle güzel projeleri sizin gibi güzel kalabalıklarla açmak bizim için en büyük mutluluk kaynağı, bu park artık size emanet, inşallah burada gencimiz yaşlımız spor yapacak. Oturma, dinlenme, çocuk oyun ve fitness alanlarıyla, diktiğimiz 25 yeni meyve ağacıyla, halı saha ve basketbol sahasıyla, yürüyüş parkuru ve fidanlığıyla toplam 7.030 metre karede sadece park değil, başlı başına bir sosyal yaşam alanı yarattık, Ünalan Fidanlık Parkımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Türkmen; “Görev süremiz boyunca kişi başı yeşil alan miktarını 5.8 metre kareden 9.8’e çıkardık ki bu hem Türkiye hem de Avrupa ortalamalarının üzerinde bir rakam, çevre sağlık ve spora verdiğimiz önem devam edecek. Ünalan’a Haydarpaşa Numune Hastanesi’nin mini bir versiyonunu getiriyoruz, her branşta hizmet alabileceksiniz, yine Ünalan’da fark yaratan projelerimizden biri de Bilim Merkezimiz, Türkiye’de sadece birkaç Büyükşehir Belediyesi’nde var ve bizimki onların da üzerinde özeliklere sahip” dedi.

Nakkaştepe Millet Bahçesi’nin de tamamlandığı müjdesini veren Başkan Hilmi Türkmen “Nevmekan Sahil, Bilim Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Belediye Hizmet Binamız, Yeni Nikah Sarayımız başta olmak üzere tüm projelerimizi Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ekim ayı başlarında açacağız inşallah. 1 milyar lirayı bulan bu eserleri tamamen kendi özsermayemizle tamamladık, toplu açılış programına hepinizi bekliyoruz” diyerek mahalle sakinlerini açılışa davet etti.

Protokol eşliğinde kurdele kesim töreninden sonra park içindeki yeni yapılan sahayı teftiş eden Başkan Hilmi Türkmen burada oynayan çocuklarla toplu halde fotoğraf çektirdi ve açılışa gelen mahalle sakinleriyle sohbet etti.  Vatandaşlara çay ve simit ikram edilen programda çocuklara yönelik yüz boyama, zeka oyunları etkinlikleri gerçekleştirilirken patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapıldı.

Reklamı Geç