Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜNİVERSİTE TERCİH NOKTALARI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Üniversite adaylarına tercih aşamasında

Üniversite adaylarına tercih aşamasında destek olmak amacıyla, Ümraniye Belediyesi tarafından oluşturulan üniversite tercih noktaları hizmet vermeye başladı.

Ümraniye Belediyesi eğitim alanındaki destek ve çalışmalarına devam ediyor. İyi bir gelecek ve mesleğe sahip olmak isteyen öğrenciler için yıllardır üniversite hazırlık kursları düzenleyen Ümraniye Belediyesi, adayları tercih aşamasında da yalnız bırakmıyor. Yıl boyunca kurslarda ter döken öğrenciler, daha sonra üniversite tercih noktalarında uzmanlar tarafından doğru şekilde yönlendirilerek üniversiteli oluyor.

Ümraniye Belediyesi, Üniversite adaylarına tercih desteği vermek için Santral Etkinlik Alanı ve Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde tercih noktaları oluşturdu. Üniversite adaylarının, doğru ve sağlıklı tercihlerle hayallerindeki okullara kavuşabilmelerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan tercih noktaları haftanın tüm günleri faaliyette olacak. Üniversite tercih noktaları 20 Ağustos’a kadar tüm adaylara hizmet verecek.

“Allah tüm adaylarımıza gönlündeki üniversiteyi nasip etsin”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Adaylarımız yıl boyunca büyük bir emek ve titizlikle üniversite sınavlarına hazırlandı. Zorlu bir sürecin ardından sınavlara giren öğrencilerimiz, şimdi de tercih aşamasına geldi. Doğru tercih yapmak en az sınava hazırlanmak kadar mühim bir konudur. Biz de Ümraniye Belediyesi olarak, adaylara destek olmak için iki farklı yerde üniversite tercih noktası oluşturduk. Dileyen tüm adaylarımız bu hizmetten istifade edebilir. Tercih aşamasındaki tüm adaylarımıza ve onlara destek olan uzmanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Allah tüm adaylarımıza gönlündeki üniversiteyi nasip etsin” dedi.

Reklamı Geç