Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜNLÜLERİN TERCİH ETTİĞİ PİDECİLER..

Ünlülerin tercih ettiği ve

Ünlülerin tercih ettiği ve Karadeniz’in meşhur Trabzon pidesi, Anadolu mutfağının vazgeçilmez lezzetidir. Müşteri memnuniyetini ön plana alan firma, pidede yeni lezzetlere yelken açıyor. Tadan bir daha bu lezzeti tatmak istiyor. Özel malzemesiyle ve hamuruyla pidenin mükemmel lezzetini sofralarınıza taşıyan Lider Pide, İstanbul’un en çok tercih edilen pidecileri arasında yer alıyor.

 Nefis Kokusu ve Mükemmel Tadı

 Tam buğday ekmeğinin nefis tadını kıyma, peynir ve kaşarla birleştiren Lider Pide’nin ustaları, dört mevsim hizmet veriyor. Kaliteden ödün vermeyen firma, her geçen gün popülerliğini artırıyor. Özellikle Ramazan ayında firma performansını bir kat daha artırıyor. Pidede markalaşan ve halk arasında tercih edilen Lider Pide, kısa sürede rakiplerini geride bıraktı.

 Misafirlerinizi En İyi Şekilde Ağırlayın

 Trabzon’a has olan bu pideyi, temelden yetişen Trabzonlu ustalar en iyi şekilde yapıyor. Temelden yetişmeyen ve işin uzmanı olmayan pideciler, mükemmel lezzeti yakalayamıyor. Lider Pide’nin kurucusu Metin Zor, baba mesleğini Trabzon’da öğrenmiş birisidir. Anadolu’nun meşhur Trabzon ekmeğini İstanbul’a taşıdı. Özel misafirlerinizi iyi bir yere götürmek istiyorsanız Lider Pide’ye uğrayın. Lezzetli pideleriyle meşhur firma, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayacağınız bir mekan.

 İstanbul Ümraniye’de

 Ünlülerin uğrak mekanı olan ve kısa sürede pide dünyasının lideri haline gelen firma, İstanbul Ümraniye’de yer alıyor. Kapalı, yuvarlak, kuşbaşılı, kıymalı, kıymalı-kaşarlı ve peynirli pideler, mis gibi kokusuyla insanı cezbediyor. Ünlülerin tercihi olan Lider Pide, Pidenin tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Reklamı Geç