Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİNİ UNUTMUYOR..

AK Parti Üsküdar İlçe

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Üsküdar Direnişi ve Kahramanları’ programı iktidarından muhalefetine tüm siyasiler ve STK temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ak uskudar sehitler anma 615 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yurdun dört bir yanında düzenlenen şehitleri anma programları devam ediyor. 15 Temmuz direnişinin simgesi haline gelen Üsküdar’da da Ak Parti ilçe başkanlığının düzenlediği anlamlı bir programla şehitler ve gaziler bir kez daha anıldı. Programa Ak Parti İlçe Başkanı Halit istanbul sex partner Hızır, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kaymakam Mustafa Güler, Müftü Mehmet Vefa Özdemir, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, MHP İlçe Başkanı Hakan Aslan, çok sayıda STK yöneticisi, mahalle muhtarları, şehit aileleri ve gazi aileleri katılım sağladı.

ak uskudar sehitler anma 13Program Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’ in 15 Temmuz kahramanları için yaptığı dua ile başladı. Sonrasında İlçe Başkanı Halit Hızır açılış konuşması yaptı. Başkan Hızır; Şehitlik makamının Peygamberlik makamından sonra gelen en yüksek makam olduğunu ve Şehitler Tepesi’nin bu ülkede hiçbir zaman boş olmadığını belirtti. “15 Temmuz’ da yeni bir destan yazan genç kardeşlerimi alınlarından öperek kutluyorum” diyen Hızır, Peygamber övgüsüne mazhar olan şehitlerimizi kıskandığını belirterek onlarla beraber haşr olmayı istediğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

ak uskudar sehitler anma 12Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de Üsküdar’ın 15 Temmuz’da önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. “15 Temmuz’dan önceki destanlarımızı kitaplardan okuyarak öğrendik, yalnız 15 Temmuzu yaşayarak iliklerimizde hissederek öğrendik” diyen Başkan Türkmen, Şehitlerimizi unutmamak ve onları yaşatmak ve ölümsüzleştirmek için Üsküdar’da bulunan bazı durak ve okullara Şehitlerimizin isimlerinin verileceğini belirtti.

ak uskudar sehitler anma 14

ak uskudar sehitler anma 10

ak uskudar sehitler anma 7

ak uskudar sehitler anma 1

ak uskudar sehitler anma 2

ak uskudar sehitler anma 3

ak uskudar sehitler anma 4

ak uskudar sehitler anma 5

ak uskudar sehitler anma 9

ak uskudar sehitler anma 11

Reklamı Geç