Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR AK PARTİ’DEN ÖRNEK ‘YEREL BASIN’ İSTİŞARESİ…

Bölge yerel basın temsilcileriyle

Bölge yerel basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Ak Parti Üsküdar İlçe SKM Başkanı Sinan Arabacı ve Tanıtım Medya Başkanı Murat Dağıtmaç ile Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Veli Karadeniz, seçim sürecinde yerel basınla ilişkileri değerlendirdi.

ÜSKAKBSN17 Haziran seçimlerine doğru mesaisini yoğunlaştıran siyasi parti teşkilatları, yerel basın buluşmalarına ağırlık veriyor. Yerel basınla sürekli yakın diyalog halinde olan Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı da yerel basına verdiği önem ve değeri bir kez daha göstererek seçim öncesi yaptığı durum değerlendirmesinde ilişkileri istişare etti.

ÜSKAKBSN2Ak Parti İlçe SKM Başkanı Sinan Arabacı, Tanıtım Medya Başkanı Murat Dağıtmaç ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Veli Karadeniz bir araya geldiği bölge yerel basın temsilcileri ile seçim süreci ve sonrasına ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen toplantı, İlçe Başkanı Halit Hızır yönetimindeki Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı’nın yerel basına verdiği önem ve değeri bir kez daha gözler önüne serdi…

Reklamı Geç