Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR KAPALI ÇARŞI ESNAFI İSTEK VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ..

Esnafı bilgilendirme ve taleplerini

Esnafı bilgilendirme ve taleplerini dinleme toplantısı düzenleyen Üsküdar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, “Kredi ihtiyacınız için bankalara gitmeden önce bize gelin. Yıllık sadece % 4 faiz oranıyla 5 yıla kadar vadeyle siz esnafımızın kara gün dostu esnaf kooperatifleridir” dedi.

Üsküdar Kapalı Çarşı’da hafta sonu düzenlediği kahvaltı toplantısında esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, esnafa açık çağrıda bulundu. “Ben de sizin bir esnaf kardeşinizim. 1965 yılında kurulmuş olan Esnaf Kefalet Kooperatifimiz, siz değerli esnafımıza yardımcı olmak için var” dedi ve ekledi; “Esnaf kooperatifimiz hazineden aldığı parayı Halkbankası aracılığı ile size kredi olarak aktarmak için hizmet veriyor. Para ihtiyacınız olduğu vakit bankalara gitmeden önce bize gelin. Yıllık sadece yüzde 4 faiz oranıyla 5 yıla kadar vadeyle size yardımcı olalım” dedi.

Kapalı Çarşı esnafına önemli uyarılarda bulunan Terlan Kaya; “Bu krediyi size işlerinizi geliştirmeniz, iş aracınızı yenilemeniz ve dükkanınızı büyütmeniz için veriyoruz. Ekonomik darboğaz hepimizin malumu. Ayağınızı yorganınıza göre değil yorganınızdan daha kısa tutun. Sorun sadece siz Üsküdar esnafımızın değil, bütün ülke için geçerli. Biz esnaflar ayakta olduğumuz sürece devletimiz de vardır. Ne zaman bir ihtiyacınız olduğu vakit bizler buradayız. Gerek kredi, gerek danışmanlık, gerekse mali ve hukuki konularda sizlere ücretsiz şekilde yardımcı olmak için bizler varız” şeklinde konuştu.

“Siz esnafımızı aydınlatmak, bilgilendirmek ve krediler hakkında teşvik etmek için düzenlediğimiz bu toplantılarımız devam edecek” diyen Terlan Kaya; “Tek amacımız birlik ve beraberlik içerisinde siz Üsküdar esnafımızın kalkınmasına yardımcı olmak. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını iyi biliyoruz. Siftahsız dükkan kapatan esnafımız var. Günü kurtarmak için çırpınan esnafımız var. Sizlerden ricam müşteriye daha fazla yardımcı olun, güleryüzlü olun, vitrinlerinizi daha güzel tutun” dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Esnaf Başkanı Terlan Kaya, esnafın talepleri doğrultusunda 5 Şubat’ta Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katılıp esnafın istek ve taleplerini bire bir dinleyeceği bir toplantı daha yapılacağını söyledi.

Reklamı Geç