Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR MAHALLE SAKİNLERİ BOĞAZ TURUNDA BULUŞUYOR..

Üsküdar Belediyesi tarafından Valide

Üsküdar Belediyesi tarafından Valide Sultan Gemisi’nde mahallelere özel olarak düzenlenen Boğaz turları artarak devam ediyor. Vatandaşların son derece memnun kaldığı turun bugünkü konuları Cumhuriyet Mahallesi sakinleri oldu.

Üsküdar Belediyesi’nin örnek projelerinden biri olan Valide Sultan Gemisi’nin boğaz turları sadece ilçe halkına değil tüm İstanbullular’a hizmet vermeye devam ediyor. Üsküdar’ın her mahallesinden vatandaşların ağırlandığı geminin bugünkü konukları Cumhuriyet Mahallesi sakinleri oldu. Cumhuriyet Mahalle muhtarlığı önünden servislerle Valide Sultan Gemisi’ne getirilen mahalle sakinlerine çay ve simit ikram edildi.

Boğaz turuna katılarak vatandaşlarla sohbet eden Üsküdar Belediye Başkani Hilmi Türkmen; “Sevgili hemşehrilerim, hepiniz hoş geldiniz. Hep birlikte muhteşem bir boğaz turu gerçekleştireceğiz. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, böyle bir gemi ile İstanbul’da bugüne dek olmamıştır. Böyle bir projede ne dünyada ne de Türkiye’de mevcut değil” dedi. Nakkaştepe Millet Bahçesi’nden de bahseden Başkan Türkmen, “İstanbul’da böyle bir yer yok. Burayı da bitirdik, inşallah Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla açılışını gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. Boğaz turu tarihçi uzman rehber anlatımıyla devam etti ve tur bitiminde vatandaşlar yine servislerle mahallelerine ulaştırıldı.

Reklamı Geç