Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR ÖZEL SPORCULAR ŞÖLENİ ARTIK ULUSLARARASI..

Üsküdar Belediyesi’nin bir gelenek

Üsküdar Belediyesi’nin bir gelenek haline getirdiği ve 12.sini düzenlediği Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri bu yıl ilk kez uluslararası niteliğiyle büyük bir katılımla Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Yerleşkesi Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Otellerinden otobüslerle getirilen sporcular saha içine alınırken izleyiciler de tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Romanya, Bosna, Kıbrıs, Bulgaristan, Filistin ve yurt içinden 27 ilden, İstanbul içinden de 39 ilçeden gelen okul kortejlerinin geçiş töreninden sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kürsüye çıktı ve etkinliğe destek veren tüm kurumlara teşekkürlerini iletti.

Daha sonra kürsüye çıkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Sizler dünyanın barış güvercinlerisiniz, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” diyerek tribünleri selamladı.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Salih Pınar, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar’ın da katıldığı etkinlik koşu yarışlarıyla devam etti.

Sunuculuğunu Emre Tilev’in yaptığı etkinlikte eski milli futbolcularımızdan Ogün Temizkanoğlu, Hami Mandıralı ve Cüneyt Tanman da yer alarak özel sporcularımızla kucaklaştı. Toplam 2100 özel sporcumuzun katıldığı etkinlik 3 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan müsabakalarla devam edecek.

Reklamı Geç