Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR SOKAKLARI GÜLSUYU İLE YIKANIYOR!

Üsküdar Belediyesi, yaz ayının

Üsküdar Belediyesi, yaz ayının en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde özellikle çöp kamyonlarının akıttığı çöp sularını temizlemek için, cadde ve sokakları gülsuyu ve köpüklü suyla yıkama işlemine hız verdi.

uskudarmiskoktu3Üsküdar Belediyesi, cadde ve sokakları gülsuyu ve sabunlu suyla yıkama çalışması yapan ekip sayısını da artırdı. 4 yıkama tankeri, 3 süpürge ve 25 kişilik ekip, her hafta sonu, köpüklü suyla yıkadıkları cadde ve sokakları gül suyuyla temizleyerek güzel koku yayılmasını sağlıyorlar.

uskudarmiskoktu1Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekip, bu hafta sonu, Zeynep Kamil Mahallesi’ndeki, Tunus Bağı, Cumhuriyet ve Dr. Fahri Atabey Kalan Caddeleri ile bağlı sokaklarını yıkadı. Yıkanacak olan cadde ve sokakları önce süpüren ekipler, sonrasında ise tankerler yardımıyla sabunlu suyla yıkıyor. Pırıl pırıl olan caddelere, süpürgeli araçlar yardımıyla gülsuyu sıkılıyor.

uskudarmiskoktu4Haftanın diğer günlerinde, cadde ve sokaklarda normal temizlik ve yıkama çalışmaları yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bu uygulaması Üsküdarlıların beğenisini kazandı. Mis kokulu bir Üsküdar için mücadele eden ekipler, program çerçevesinde, ilçedeki 212 cadde ve 2400 sokağı temizlemeyi hedefliyor.

uskudarmiskoktu2

Reklamı Geç