Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR TASARIM PAZARI İLGİ ODAĞI OLDU..

İyi ki Üsküdar Var!

İyi ki Üsküdar Var! Platformu’nun düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Tasarım Pazarı’nın 6.’sı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nin bahçesinde açıldı ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Tasarım Pazarı açılış programında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında kültür sanatta öne çıkan bir belediye olarak bu tür kolektif dayanışma girişimlerine desteğin süreceğini belirterek katılımcıları selamladı. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in de konuşmasından sonra sivil toplum kuruluşları tarafından plaket takdimi ve tüm katılımcılarla sahne önünde toplu fotoğraf çekimine geçildi.

Başkan Hilmi Türkmen ve Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’in kıyafet, takı, kitap, defter, gibi farklı kategoriden standları ziyaretiyle devam eden program Nevmekan Galeri’de Ahmet Öğreten ve öğrencilerinin resim sergisinin açılmasıyla sona erdi. 29 Temmuz Pazar akşamına kadar devam eden Tasarım Pazarı’nda Cumartesi ve Pazar günleri 16.00-17.00 arası Nijer’de su kuyusu açma projesine destek amaçlı açık artırma yapıldı.

Pazar 17.00-18.00 arası çocuklara yönelik müzikli masal etkinliğinin de gerçekleştiği programa Üsküdarlı birçok vatandaş katıldı.

Reklamı Geç