Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR, TÜRKAN SULTAN’I KONUK ETTİ..

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat Sezonu kapsamında, 24 Kasım Cuma akşamı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde Yeşilçam’ın “Sultan” lakaplı sevilen oyuncusu Türkan Şoray’ı konuk etti.

Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri programına katılan Türkan Şoray’a yediden yetmişe tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pelin Çift, Türkan Şoray’ın kaleme aldığı “Sinema ve Ben” isimli kitabı üzerine Şoray’la sohbet etti.

Üsküdar’dan ve İstanbul’un çeşitli bölgelerinden gelip, geceye katılan seyirciler, Türkan Şoray ile keyifli bir sohbet etme fırsatı yakaladı. Yeşilçam’ın Sultan’ı, Pelin Çift ile Yeşilçam üzerine sohbetler ederek, oyunculuğa nasıl başladığını ve hayatına dair anıları seyirciler ile paylaştı. Dinleyicilerin sorularına içtenlikle yanıt veren Türkan Şoray’ın içten ve samimi tavırları büyük sevgiyle karşılandı. Uzun zaman sonra ilk kez, sevenlerinin karşısına Üsküdar’da çıkan Türkan Şoray söyleşiye katılan tüm herkese unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gecede Türkan Şoray’a Üsküdar Belediyesi’nin Saray Bebekleri koleksiyonundan nadide bir hediye sunan Başkan Hilmi Türkmen, “İyi ki Türkan Sultan var!” diyerek duygulara tercüman oldu. Yeşilçam’ın yaşayan efsanesinin çiçeklerle karşılandığı anlamlı etkinliğe katılanlar bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Reklamı Geç