Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA ANLAMLI GÜNDE ANLAMLI FİNAL..

Üsküdar Belediyesi tarafından ilçe

Üsküdar Belediyesi tarafından ilçe genelindeki ortaokullar arasında düzenlenen “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması” finali anlamlı görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, okul müdürleri ve 15 Temmuz şehitlerimizin kıymetli aileleri katıldı.

İstiklal Marşı’nın 97. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleşen programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çok anlamlı bir gün de ve çok anlamlı bir programda bir aradayız. İstiklal şairimizin, adeta ülkemizin, milletimizin o şiirin yazıldığı günlerdeki gibi bütün ruh halini yansıtan muazzam şiirinin kabulünün sene-i devriyesi. Bugün bu yarışmaya katılan tüm çocuklarımız bizim gönlümüzde 1’inci. Onları canı gönülden kutluyorum. Bu aziz millet ölümden korkmayan bir millet. Yeri geldiğinde en değerli varlığı olan canını, kanını seve seve vermesini bilen bir millet,“ diye konuştu.

Programın devamında Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu mini koro programa gelenlere keyifli anlar yaşattı. Yarışmada 1’inci olan Şehit Aykaç Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’ndan Zeynep Kaymaz olurken 2’nci Selimiye Ortaokulu’ndan Gökdeniz Kurt, 3’üncü ise Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’ndan Nehir Balcı oldu.

Reklamı Geç