Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA DOĞU VE GÜNEYDOĞU KANAAT ÖNDERLERİ İLE BULUŞMA..

16 Nisan’daki halk oylaması

16 Nisan’daki halk oylaması sürecine kadar dur durak demeden, girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmamak için çalışan AK Parti Üsküdar SKM teşkilatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu kanaat önderleri ile buluştu. Gecede, ‘Daha güçlü Türkiye’ mesajları verildi.

ak uskudar doğu illeri 8Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Diyarbakır eski Milletvekili Abdurrahman Kurt, İstanbul İl Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Veysi Akay, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’lu STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

ak uskudar doğu illeri 6Programda konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “Bu vatan Kürt’üyle Türk’üyle Lazı’yla Çerkez’iyle hepimizin. Biz biriz ve birliğimizi 16 Nisan’da dosta düşmana göstereceğiz. Ben sizin 16 Nisan’da bizi destekleyeceğinizi biliyorum; ama ben sizden daha fazlasını istiyorum. Ben sizden 16 Nisan’a kadar birlikte çalışalım, 16 Nisan akşamı tarihe birlikte not düşelim istiyorum” diye konuştu.

ak uskudar doğu illeri 7Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, “16 Nisan birlik beraberlik ve güçlü Türkiye için dönüm noktası olacaktır. Hep birlikte Evet diyerek, güçlü Türkiye’nin önünü açalım” ifadelerini kullandı.

ak uskudar doğu illeri 2

ak uskudar doğu illeri 1

ak uskudar doğu illeri 4

ak uskudar doğu illeri 5

ak uskudar doğu illeri 3

Reklamı Geç