Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA EN KAPSAMLI ESNAF DENETİMİ..

Gıda Tarım ve Hayvancılık

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Üsküdar Belediyesi ekipleri ilçede en kapsamlı iş yeri denetimi başladı. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler’in de katıldığı denetimde, sağlık koşullarını yerine getirmeyenlere çeşitli cezalar kesildi.

uskudrdenetim3İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği denetimlere, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İl Tarım Üsküdar zenci porn İlçesi Müdürü Dilruba Okay ve Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları Mete Yapıcı ile Mustafa Serdar Güleç’de katıldı. Üsküdar Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği denetimler, Üsküdar’ın merkezindeki Zeynep Kamil Mahallesi ile Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

uskudrdenetim2Kontrolleri yapılan 7 fırında ekmek ve diğer gıda ürünlerinin sağlıksız ortamlarda üretildiği belirlendi. Sağlık koşullarını seks hikayeleri yerine getirmeyen ve evrakları eksik olan 1 fırın mühürlenirken 6 tanesine de 2 ay içerisinde belirlenen eksiklikleri gidermeleri için uyarı cezası verildi. Üsküdarlılar’ın sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak için denetimler önümüzdeki günlerde aralıksız devam edecek.

uskudrdenetim4

Reklamı Geç