Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI..

Terlan Kaya başkanlığındaki İstanbul

Terlan Kaya başkanlığındaki İstanbul Sahne, Perde Film Eğlence Yerleri Esnaf Odası ve Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi, geleneksel iftar davetiyle üyelerini buluşturdu.

İstanbul Sahne, Perde Film Eğlence Yerleri Esnaf Odası ve Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi’nin geleneksel iftar yemeği Bulgurlu Semt Konağı’nda yoğun katılımla gerçekleşti. İftar davetine belediye başkan yardımcıları, siyasi parti başkanları, sanatçılar, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda üye katıldı. Sema gösterileri ve şiir ile musiki dinletisinin yapıldığı iftarda konuklarına teşekkür eden Başkan Terlan Kaya, esnaf, sanatkar ve sanat camiası için sürdürdükleri çalışmalarını her geçen gün geliştirdiklerini kaydetti.

İftar davetine katkı ve destek sunan herkese teşekkür eden Başkan Terlan Kaya, “İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi. Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Beşir Aksakal da bir selamlama konuşması yaparak paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’ın önemine vurgu yaptı.

Reklamı Geç