Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA ‘İLK ORUCUM İLK İFTARIM’ HEYECANI..

Ramazan’ın ilk gününde ilk

Ramazan’ın ilk gününde ilk kez oruç tutan çocuklar aileleriyle birlikte, Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği ‘İlk Orucum İlk İftarım’ programında aynı iftar sofrasında buluştu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de çocukları ilk iftarında yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu. Çocuklar ve aileleriyle birlikte bini aşan kişinin katılım gösterdiği iftar programında, çocuklar ilk oruçlarının heyecanını aileleriyle birlikte yaşadı.

Ramazan boyunca her gün binlerce kişiyi aynı iftar sofrasında buluşturmayı hedefleyen Üsküdar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının ilk gününde, ilk kez oruç tutan çocuklar için iftar programı düzenledi. Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen iftar programına, bini aşan çocuk ve aileleri katıldı. Davetlilere, mercimek çorbası, etli ve nohutlu pilav, hurma, tulumba tatlısı, su ve ayrandan oluşan iftar menüsü ikram edildi.

Hilmi Türkmen:“Çocuklarımıza kardeşlik duygusunu hatırlattık”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de çocukları ilk iftarında yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu. Yılın en bereketli ayı olan Ramazan ayının ilk gününde geleneksel olarak düzenledikleri “İlk Orucum İlk İftarım” programıyla çocukların Ramazan ayına ilişkin farkındalıklarını artırarak onlara kardeşlik duygusunu hatırlattıklarını vurgulayan Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen ‘Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın ilk iftarında çocuklarımızla birlikte aynı sofrada buluşmanın heyecanını yaşadık. Bu güzel Ramazan ayının hepimizi bereket dolu sofralarda buluşturarak, ülkemize bereket getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Reklamı Geç