Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA İŞSİZLİK SORUNUNA ÇÖZÜM..

Üsküdar’daki işsizlik sorununu çözmek

Üsküdar’daki işsizlik sorununu çözmek için kurulan ÜSİM’ e işverenlerin ilgisi devam ediyor. Çelebi Holding, ÜSİM’ in iş arayanlarıyla gerçekleştirdiği mülakat sonrası 53 kişiyi işe aldı.

üsimm3Üsküdar Belediyesi’nin ilçedeki işsizlik sorununu çözmek için, İŞKUR ile birlikte kurduğu Üsküdar İstihdam Merkezi (ÜSİM), işverenler tarafından yoğun ilgi görüyor.Çelebi Holding yetkilileri, iş bulmak için ÜSİM’ e müracaat eden iş arayanlarla, Üsküdar Belediyesi Şemsipaşa Sosyal Tesisleri’nde mülakat gerçekleştirdi. Çelebi Holding İnsan Kaynakları Müdürü Nagihan Ekener’in gerçekleştirdiği mülakata 210 kişi katıldı. Yapılan mülakatlar sonunda 53 kişi işe kabul edildi.

üsimm1İşverenlerle ÜSİM sayesinde görüşme fırsatı bularak iş sahibi olanlar mutluluklarını; “Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ÜSİM yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. ÜSİM sayesinde iş sahibi olduk” şeklinde dile getirdi.İstihdam sorununu ÜSİM aracılığıyla çözmek isteyen Çelebi Holding, her 15 günde bir mülakatlarına devam edecek.

üsimm2

 

Reklamı Geç