Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA KONUŞAN CHP’Lİ ÖZKEŞ YİNE SERT KONUŞTU..

İktidara yönelik sert eleştirileri

İktidara yönelik sert eleştirileri ile sıkça gündeme gelen emekli müftü, CHP PM Üyesi ve Milletvekili Adayı İhsan Özkeş, Üsküdar’daki temsilcilik açılışında; “CHP ve Lideri Kılıçdaroğlu bu ülkenin kurtuluş reçetesidir” dedi.

chpuskskmucls1YEREL GAZETE ÖZEL HABER / Siyasi partilerin 7 Haziran mesaisi her geçen gün yoğunlaşıyor. Erdoğan Altan başkanlığındaki CHP Üsküdar İlçe Örgütü’nün Valide-i Atik Mahalle Temsilciliği, PM Üyesi ve Milletvekili Adayı İhsan Özkeş’in de katıldığı coşkulu bir törenle açıldı. Açılışa Özkeş’in yanı sıra Nurettin Sarıbal ve İlkay Orhan gibi diğer adaylar da katıldı. Açılışta konuşan İlçe Başkanı Erdoğan Altan, 7 Haziran’ın önemli bir dönüm noktası olduğuna işaret ederek; “8 Haziran günü genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan partimiz CHP’yi de iktidar göreceğimize olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

chpuskskmucls3Partilileri sokakta daha çok çalışmaya davet eden Altan; “Şimdi daha çok çalışma zamanıdır. Halkımıza partimizin bu ülke için yapmayı taahhüt ettiği vaatlerini bir bir anlatmalıyız” dedi. İktidara yönelik sert sözleri ile sık sık gündeme gelen Üsküdar eski müftüsü, PM Üyesi ve Milletvekili İhsan Özkeş de konuşmasında yine iktidarı eleştirdi. Ülke kaynaklarının % 54’ünün % 1’lik bir kesim tarafından kullanıldığını iddia eden CHP’li Özkeş, “Adalet bunun neresinde” diye sordu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin kurtuluş reçetesi olduğunu kaydeden Özkeş şöyle konuştu;

chpuskskmucls6“Şimdi kalkmışlar bizim bu ülke için yapmayı taahhüt ettiğimiz vaatlerimizin kaynağını soruyorlar. Bizim vaatlerimizin kaynağını Sayın Bülent Arınç beyin de açıkladığı gibi hoyratça harcanan ülke kaynaklarına baksınlar görürler. Bizim ülkemiz zengin ve güzel bir memleket. Havası, suyu, madenleri, iklimi, doğası ve en önemlisi genç nüfusa sahip insanı ile Türkiye yanlış yönetim yüzünden yaşanmaz bir yer haline getirildi. Her şeyimiz var ama adaletimiz, eşitliğimiz, kardeşliğimiz ve hakça bölüşüm denen zerre kadar bir olgumuz yok. CHP tüm bu gidişata dur demek için 7 Haziran’da 77 milyon yurttaşımızın oyuna ve desteğine taliptir.”

chpuskskmucls5Özkeş, iktidarın halkın dini ve manevi duygularını istismar ettiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra CHP temsilciliğinin açılış kurdelesi kesildi. Açılışa Ümraniye, Şile ve Çekmeköy’den de Mehmet Yeşilyurt, Zeki Şen, Murat Cirav ve Seyfettin Yıldırım gibi partinin önde gelen isimleri katıldı.

chpuskskmucls2

chpuskskmucls4

chpuskskmucls7

Reklamı Geç