Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR..

Üsküdar’da Başkan Hilmi Türkmen’in

Üsküdar’da Başkan Hilmi Türkmen’in ilçe halkıyla bir araya gelip hizmet ve yatırımları değerlendirdiği mahalle buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Hilmi Türkmen, 18 Şubat Pazartesi günü mahalle buluşmaları toplantısında Bulgurlu, Cumhuriyet ve Küçük Çamlıca Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek hem hizmet ve yatırımları değerlendiriyor hem de talep ve beklentileri dinliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Bulgurlu, Cumhuriyet ve Küçük Çamlıca mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Türkmen’e vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Toplantıda Engelsiz Yaşam Merkezi’nden bahseden Başkan Türkmen, ”Bulgurlu’ da bir Engelsiz Yaşam Merkezi yaptık. Buranın Türkiye’de şuanda örneği yok. Binamızda hidroterapi havuzları var ve burada engelli çocuklarımız hocalarımız eşliğinde yüzerek, terapi oluyorlar. Binamızı tam kapasiteli olarak hizmete açık. Birçok konuda engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda engelli bir çocuğu olan anne, bizi aradığında ekiplerimiz çocuğunu evden alıyor ve Yaşam Merkezi’nde her türlü ihtiyacını karşılayabiliyoruz. Bu sayede aileler gün içerisinde kendilerine ait sosyal zaman kazanıyor” dedi.

Konuşmasına Üsküdar’da yapılan parklar, kültür merkezleri, sosyal tesisler, spor salonları, restorasyonlar, okullar, camiler, yurtlara ait bilgilerin paylaşımı ve yapılan kültürel çalışmaları aktararak devam eden Başkan Hilmi Türkmen, Valide Sultan Gemisi, Nevmekân Sahil, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Bilim Üsküdar ve Üsküdar Meydan gibi projelerin tüm Türkiye’ye örnek olacak projeler olduğunu vurguladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasının ardından vatandaşlarla istişare ederek gelen soru, talep ve dilekleri dinledi.

Reklamı Geç