Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR..

Her gün 35 bin

Her gün 35 bin kişiye iftar veren Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenledi. 15 Temmuz gecesi Çengelköy’de darbecilerin kurşunlarıyla şehit olan 13 kişinin anısını yaşatmak amacıyla Çengelköy Meydanı’na yaptırılan Şehitler Çeşmesi’nin önünde düzenlenen iftar programına Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, MHP İlçe Başkanı Hakan Aslan ile 1400 şehit ailesi ve gazi katıldı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ÇEŞMESİ’NİN GÖLGESİNDE

Şehit aileleri ve gazilerle tek tek yakından ilgilenen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, iftarın ardından yaptığı konuşmada ‘Bu anlamlı buluşmaya katıldığınız için öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum. Şu anda bulunduğumuz nokta, çok önemli bir nokta. Tarihe tanıklık etmiş bir mekandayız. Hepinizin malumu yaşadığımız bir 15 Temmuz ihanet gecesi var. 15 Temmuz’da en şiddetli çatışmaların olduğu yerlerden biri Çengelköy’dür. Bu nedenle bize bu aziz vatanımızı emanet eden tüm şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizle bu çok özel yerde buluşalım istedik.Geçen yıl 15 Temmuz’un yıldönümünde hizmete açtığımız15 Temmuz Şehitler Çeşmesi’nin gölgesindeyiz. Bu vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Gazilerimiz de minnet ve şükranlarımızı sunuyor, kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum’ dedi.

NECATİ ŞAŞMAZ DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz da şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftarın ardından kan damlası ve gözyaşı şeklinde yapılan 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi önünde çekilen fotoğrafla bu anlamlı akşam ölümsüzleştirildi.

Reklamı Geç