Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA TALK SHOW ZAMANI..

Onur Yaprakçı’nın düzenleyip sunduğu

Onur Yaprakçı’nın düzenleyip sunduğu ‘Talk Show’ programına konuk olan Faruk K ve program ekibinin oynamış olduğu doğaçlama skeç Üsküdarlıları kahkahaya boğdu.

uskshov2Üsküdar Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde genç yeteneklerden Onur Yaprakçı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Talk Show’ programına Üsküdarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Show’a bu hafta konuk olarak ünlü sanatçı Faruk K’nın yanı sıra Ünlü Oyuncu Selahattin Taşdöğen ve Ali İhsan Bozdemir katıldı. Programda ilk olarak sahneye çıkan Faruk K’nın seslendirdiği ‘Honki Ponki’ şarkısı izleyicileri doyasıya eğlenmesini sağladı. Şarkı sonrası konukların yanına oturan Faruk K, şarkının sözlerini Selahaddin Taşdöğen’e söylettirmeye çalışması komik görüntülere sahne oldu.

uskshov3Onur Yaprakçı’nın ekibinden olan ‘Doğaçlama Tiyatro Ekibi’, sahneye çıkarak vatandaşların belirlediği konu üzerinde, doğaçlama tiyatro gösterisi yaptı. Tiyatro oyunu sırasında ekibin, iki dakika içinde altı farkı konuyu değiştirerek oynamaları ortaya renkli görüntüler çıkardı. Show’un ilerleyen zamanlarında Onur Yaprakçı, ünlü Sanatçı Faruk K’yı doğaçlama tiyatro oyununda oynatmak için sahne dışına gönderdi. Sunucu Onur Yaprakçı, seyircilerle birlikte üç farklı konu belirleyerek sanatçıyı tekrar sahneye çağırdı. Faruk K’nın seyirciler tarafından belirlenen üç konuyu doğaçlama olarak oynadığı tiyatro oyunu içinde anlamaya çalışması salonda kahkahalara neden oldu.

uskshov4

uskshov1

Reklamı Geç