Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’IN GÖZDE PROJELERİNE BAKAN SELÇUK’TAN TAM NOT..

Aile, Çalışma ve Sosyal

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Üsküdar’da bulunan Tebessüm Kahvesi ve açılışı yakın zamanda yapılacak olan Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. İlk olarak Tebessüm Kahvesi’nde down sendromlu gençlerle buluşan Bakan Selçuk’a, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan eşlik etti. 

Üsküdar’ın örnek projesi Tebessüm Kahvesi’nde çalışan gençlerle sohbet eden ve eğlenceli dakikalar geçiren Bakan Selçuk, onların söylediği şarkıları dinledi. Bakan Selçuk, “ Down sendromu konusunda farkındalık arttırmaya ve meleklerimizi hayata dahil etmeye yönelik tüm çalışmalar bizleri mutlu ediyor” dedi.

Tebessüm Kahvesi’nin bahçesinde gençlere hizmet veren Üsküdar Fikir Sanat Merkezi’ni de ziyaret eden Bakan Selçuk’a Üsküdar’ı temsil eden el yapımı “Katibim Bebekleri”, mangala oyunu ve Üsküdar Belediyesi yayınlarından oluşan çeşitli kitaplar takdim edildi. Bakan Selçuk ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirten gençlerle toplu fotoğraf çektirdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Tebessüm Kahvesi ziyareti sonrasında yakın bir tarihte açılışı gerçekleştirilecek olan Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret etti. Engelli vatandaşlar için birçok alanda hizmet sunacak olan Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Bakan Selçuk, Başkan Hilmi Türkmen’den bilgi aldı.

Reklamı Geç