Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’IN ŞAMPİYONLARINA BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ÖDÜL

İzmir’de düzenlenen 21 Yaş

İzmir’de düzenlenen 21 Yaş Altı Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda ödülleri toplayan şampiyon sporculara bir altın da Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den geldi.

uskodulsam4Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün 11 sporcusu, 2-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 21 Yaş Altı Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda,  3 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak turnuvanın en başarılı ve en fazla madalya kazanan kulübü oldu. Şampiyonada ödülleri toplayan şampiyon sporcular, Avusturya’nın İnsburg şehrinde yapılacak olan “21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası”nda Ülkemizi temsil edecek. Şampiyon sporculara bir ödül de Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den geldi. Başkan Türkmen, Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, Branş Sorumlusu Esat Kalay, Koordinatör Mehmet Bahtiyar, Antrenör Cemil Akçay ve şampiyon sporcuları makamında kabul etti.

uskodulsam3“BU BAŞARIYI TAÇLANDIRACAĞIZ”

Başarılarından dolayı Kulüp Başkanı Mecit Çetinkaya ve ekibi ile sporculara teşekkür eden Başkan Hilmi Türkmen, “Sporun her dalında yakaladığımız başarı dalına bir yenisi daha eklenmiş durumda. Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü şampiyonada en çok madalya alan kulüp oldu. Kulüp başkanı, yöneticileri, hocalarımızı ve genç başarılı sporcularımızı tebrik ediyorum. Avusturya’da yapılacak olan müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etmesini bekliyoruz. Arkadaşlarımıza çok güveniyoruz ve bu konuda iddialıyız. Bundan önceki yıllarda ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmiş kulübüz. Biz bu başarıyı daha da taçlandırarak devam etmek arzusundayız. Bu başarımız Taekwondo’da başarılı olmak isteyen gençlerimize örnek olacaktır” dedi. Türkmen konuşmalarından sonra sporculara altın hediye ederek başarılarının devamını diledi.

uskodulsam1Derece yapan Sporcularımız;

54 KG Mert ERDOĞAN            1. Oldu

54 KG Hasan DOĞUÇ              2. Oldu

54 KG Evren KARACA             3. Oldu

63 KG Orhan Gazi GÜLER       2. Oldu

68 KG Berkay AKYOL              1. Oldu

74 KG Onur ÇALIK                   3. Oldu

80 KG Berkcan SÜNGÜ           1. oldu

Reklamı Geç