Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’IN SULTANLARI AVRUPA’DA ZAFERE KOŞTU

Üsküdar Belediye Spor Kulübü

Üsküdar Belediye Spor Kulübü Bayan Kros takımı, Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı. Üsküdar, bu zaferle birlikte 2015 yılında Avrupa’dan Türkiye’ye ilk kupayı getiren takım oldu.

usksultzfr4Türkiye’de üst üste 9 kez şampiyonluğa ulaşarak rakipsizliğini ortaya koyan Üsküdar Belediye Spor Kulübü Bayan Kros Takımı Avrupa arenasında da fırtına gibi esti. 1 Şubat 2015 tarihinde İspanya’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen Avrupa Kulüpler Atletizm Kros Şampiyonası’nda, 23 ülke 60 takım ve 42 kulüp mutlu sona ulaşmak için kıyasıya yarıştı.

usksultzfr3Üsküdar’ın Sultanları güçlü rakipler arasından sıyrılarak takım halinde şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Üsküdar Belediye Spor Kulübü Bayan Kros Takımı, bu sonuçla takım sporlarında 2015 yılında Türkiye’ye Avrupa’dan ilk kupayı getiren ekip olma şerefine de ulaşmış oldu.

usksultzfr1Üsküdar’ın ardından ikinciliği İspanya’nın Bilbao takımı, üçüncülüğü ise İngiltere’nin AF and D takımı aldı. Şampiyon sporcuları birincilik kürsüne çıkarken ödüllerini Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in elinden aldılar.

usksultzfr2

Reklamı Geç