Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDARLI GAZİLERDEN ‘EVET’ YOLCULUĞU..

Üsküdarlı 15 Temmuz gazisi

Üsküdarlı 15 Temmuz gazisi Ali Niyazi Erduran, Abdurrahman Erduran ve Muhammed Alperen Ece, eveti anlatmak için kiraladıkları karavanla Çanakkale üzerinden İzmir’e kadar gidecek.

ak uskudar gaziAK Parti üyesi 15 Temmuz gazileri, ‘EVET’ yolculuğuna çıktı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın önünden törenle uğurlanan 15 Temmuz gazisi Ali Niyazi Erduran, Abdurrahman Erduran ve Muhammed Alperen Ece, kiraladıkları karavanla Çanakkale’ye hareket etti. Uğurlama töreninde konuşan AK Parti Üsküdar SKM Başkanı İhsan Sorar, “Alçak FETÖ’nün 15 Temmuz gecesi başlattığı kalkışmada canlarını siper eden bu 3 genç gazimiz, 16 Nisan için de yollara düştüler. Biz bu sebeple ‘15 Temmuz’un nöbetçisi, 16 Nisan’ın evetcisi Üsküdar’ diyoruz. Bu üç kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz’da olduğu gibi yine zor bir görev üstlendiler. Allah yollarını açık etsin” dedi.

ak uskudar gazi2Çıktıkları evet yolculuğuyla ilgili bilgi veren Abdurrahman Erduran ise “Türkiye üzerinde oynanan oyunların son bulması için evetin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. En ateşli
türbanlı hikayeler okumak için hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Hayır vermeyi düşünen vatandaşlarımıza eveti anlatacağız” dedi. Trakya üzerinden Çanakkale’ye gideceklerini dile getiren Erduran, şunları söyledi: “Yarın sabah (5 Nisan Çarşamba) Çanakkale Şehitliği’nde olmayı planlıyoruz. Çanakkale şehitlerimize tüm ümmetin selamını götüreceğiz. Yine oradan sahil yoluyla İzmir’e kadar gideceğiz. Bir hafta sürmesini planladığımız seyahatimizde konakladığımız her yerde eveti anlatacağız.”

Reklamı Geç