Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDARLI YOZGATLILAR GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’ DEDİ..

AK Parti Üsküdar İlçe

AK Parti Üsküdar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) düzenlediği Yozgatlılar Gecesi’ne katılan Yozgatlılar “EVET” dedi. Burhaniye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ecin, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı.

AK USKUDAR YOZGAT EVET 6Üsküdar’da ve çevre ilçelerde oturan Yozgatlıları yoğun ilgi gösterdiği program, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in konuşmalarıyla başladı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ise yaptığı konuşmada “Yozgatlı hemşerilerimiz 16 Nisan’da ne diyecek?” diye sorunca salondan “Evet” sesi yükseldi.

AK USKUDAR YOZGAT EVET 2KISA ÖMÜRLÜ HÜKÜMET OLAMAYACAK

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan da yaptığı konuşmada 16 Nisan’da neden evet denmesi gerektiğini vurguladı. Turan, “Vatanımızın geleceğiyle ilgili kararlar almak vatandaşlarımızın hakkıdır. 16 Nisan’da Türkiye’de sistem değişikliği yapılacak. Tercihimizi bilinçli yapmak zorundayız. Türkiye’de Cumhuriyet kurulalı 94 yıl oldu. Şu anda 65. Hükümet işbaşında. Demek ki hükümetlerin ömrü yaklaşık 15 ay olmuş. AK Parti dönemini de çıkarsak Türkiye’de hükümetlerin ömrü 8 aya düşüyor. Ömrü 8 ay olan hükümetin devlet millet hayrına hizmet üretme şansı olabilir mi? Bu 18 madde işte bu yüzden önemli” dedi.

AK USKUDAR YOZGAT EVET 4MİLLET GÜÇLÜ İKTİDAR İSİTİYOR

“Hayır” diyenlerin Türkiye’de güçlü hükümet istemediğine vurgu yapan Turan, “Türkiye’de kavak yaprağı gibi iktidarlar olsun istiyorlar. İstedikleri zaman vurup düşürecekler. Ama milletimiz, zenginlik için refah için, mutluluk için güçlü iktidarlar istiyor. Üsküdar’dan tüm Türkiye’ye güçlü bir evet göndereceğinize inanıyorum” diye konuştu.

AK USKUDAR YOZGAT EVET 5

AK USKUDAR YOZGAT EVET 7

AK USKUDAR YOZGAT EVET 1

AK USKUDAR YOZGAT EVET 3

Reklamı Geç