Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UZAKTAN EĞİTİME EN ANLAMLI DESTEK…

Pandemi gölgesinde başlayan yeni

Pandemi gölgesinde başlayan yeni eğitim-öğretim yılında uzaktan eğitime örnek bir destek kampanyası başlatan Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “EBABİL” ismi verilen anlamlı proje için ön protokolü imzaladı.

Çekmeköy Belediyesi’nin, Çekmeköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirmeyi planladığı EBABİL projesi için imzalar atıldı. Kaymakamı Adem Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ın imzaladığı protokol ile EBABİL eğitim için uçuyor. Kovid 19 salgını nedeniyle internet üzerinden devam eden uzaktan eğitim sistemine katılamayan çocuklara bilgisayar hediye edilecek projeye, bağışlar da gelmeye başladı.

Proje kapsamında; okul yönetimleri tarafından 3 haftadır bilgisayarı olmadığı için EBA’ya giremediği tespit edilen öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edilecek. Bir çocuğun hayatına dokunmak isteyen bağışçılar,  Çekmeköy Belediyesi EBA-BİL projesi web sayfasında, bağışçı olmak istediklerini belirten formu dolduruyor. EBA-BİL ekipleri yapılan başvurudaki iletişim bilgileri üzerinden hayırseverle iletişime geçerek, dizüstü bilgisayarları belirttikleri adreslerden teslim alacak.

Reklamı Geç