Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VATANDAŞLAR PARKTA, İNŞAAT FİRMASI PERSONELİ KIYIDA BEKLİYOR..

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi Paradise Sitesi yanındaki 3279 parselde bulunan park ve aynı zamanda deprem toplanma bölgesi de olan yeşil alanın yapılaşmayla kapalı Pazar alanına katılmak istenmesine yönelik çalışmalara karşı nöbet başlatıldı. Ana muhalefet partisi CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve meclis üyeleri ile partililer de bölge sakinlerinin nöbet eylemine destek veriyor. Parkın içinde vatandaşlar dışında ise inşaa çalışmalarını başlatmak için işi alan firma personeli bekleyişini sürdürüyor..

Çekmeköy’de bir süredir gündemde olan Mehmet Akif Mahallesi 3279 parselde bulunan park ve aynı zamanda deprem toplanma bölgesi de olan yeşil alanın yapılaşmayla kapalı Pazar alanına katılmak istenmesine yönelik tepkiler artarak devam ediyor. Dün, parkı yıkıp kapalı pazar alanına katmak için inşaa çalışmaları yapmaya gelen firma görevlileri karşılarında vatandaşları görünce beklemeye başladı.

Ana muhalefet partisi CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Murat Cirav, meclis üyeleri ve partililerin de destek verdiği bölge sakinleri park için nöbet tutmaya başladı. Gece boyunca parkta oturan ve bekleyen başta bazı site sakinleri olmak üzere vatandaşların nöbeti devam ediyor. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş yeşil alanın korunması adına başlatılan eyleme sonuna kadar destek vereceklerini ve bölgede yeni bir yapılaşmaya karşı duracaklarını ifade etti. Konuyla ilgili olarak yapılan basın açıklamasında, “AFAD tarafından tescillenmiş deprem toplanma alanıma ve bir avuç nefesime dokunma. Parkımız telef olmasın diye mücadelemizi sürdüreceğiz” denildi.

Reklamı Geç