Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VERİN HALK EKMEĞİ BAKKALLARA ULAŞTIRALIM İNSANLARA..

İstanbullu Halk Ekmeğe ulaşamıyor.

İstanbullu Halk Ekmeğe ulaşamıyor. Fırınlar kafalarına göre zam yapıp, gramajdan çalarak tüketiciyi mağdur ediyor. Büyükşehir meclisi de İstanbullu’ya daha fazla halk ekmek üretmek yerine siyasi hesaplarla işi yokuşa sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu’na çağrıda bulanan Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı, “Verin Halk Ekmeği bakkallara, ulaştıralım insanlara” dedi.

Gerek fırınlardaki fiyatı ve gramajıyla gerekse Halk Ekmek büfelerindeki yetersizliğiyle İstanbul’da yaşanan ekmek tartışmaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de gündeme gelen yeni Halk Ekmek büfelerinin açılması hususu Ak Parti ve MHP çoğunluğuyla komisyona havale ederken bu yeni büfeleri kimin işleteceğine ilişkin iddialar ve bu iddialara Başkan Ekrem İmamoğlu’nun şehit aileleri ve gazileri işaret eden açıklamaları damgasını vurdu.

Yeni Halk Ekmek büfelerinin açılmasının uzun zaman alacağı, ekmek davası peşinde olan sokaktaki vatandaşı tedirgin ederken önemli bir çıkış yolu gösteren açıklama Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı’dan geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslenen Başkan Taşçı, “Sayın İmamoğlu anlaşılan yeni Halk Ekmek büfelerini getiremeyeceksiniz. O halde verin bakkallara ekmeği vatandaşa ulaştıralım” dedi. Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı, sosyal medyada ilgi gören çağrı videosunda; “Böylece küçük esnafa da sahip çıkmış olursunuz” dedi.

Reklamı Geç