Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YABANCI DİL EĞİTİMİNDE % 70 İNDİRİM SAĞLAYAN DEV ANLAŞMA…

Ümraniye Esnaf Odası ile

Ümraniye Esnaf Odası ile bölgenin yabancı dil eğitiminde köklü eğitim kurumu AmericanLıfe Ümraniye Şubesi’nin yaptığı şok anlaşmayla büyük bir sürpriz gerçekleşti. Yabancı dil eğitimlerinde Ümraniye Esnaf Odası üyeleri ile birinci derece yakınlarına liste fiyatı üzerinden % 70 indirim sağlayan anlaşma, “Esnaf artık yabancılara yabancı kalmayacak” dedirtiyor.

Günümüz teknoloji çağında hayatımızın en önemli gereklerinden olan yabancı dil öğrenimi olmazsa olmazlardan. Gerek sosyal yaşamda gerekse de ticari hayatta yabancı dil bilmenin her açıdan avantajlı olduğu tartışılmaz bir gerçek. İşte böyle bir durumda ana dilimizin dışında ikinci hatta üçüncü ve dördüncü bir dil öğrenmek varlık amacımıza büyük değer katıyor.

Türkiye çapında ses getiren çalışmalarıyla tanınan Ümraniye Esnaf Odası da bu gerçekten hareketle; üyelerinin yabancı dil eğitimi almalarını kolaylaştıran önemli bir anlaşmaya imza attı. Yabancı dil eğitiminde bölgenin köklü eğitim kurumlarından AmericanLıfe Ümraniye Şubesi’yle yapılan sürpriz anlaşma ile Oda üyesi esnaf ve birinci derece yakınlarına liste fiyatı üzerinden tam % 70 indirim sağlanacak. Bölge esnafı tarafından sevinçle karşılanan anlaşmayı Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil ve AmericanLıfe Ümraniye Şubesi Kurucusu Selin Bayram imzaladı.

Yabancı dil öğrenimi noktasında esnafın istekli olduğunu fakat imkanların bazen kısıtlı olabildiğini kaydeden Oda Başkanı Mehmet Özdil, “İşte bu anlaşmayla esnafımız gönül rahatlığı içinde gelip yabancı dil öğrenme eğitimini alabilecek. Ümraniye’nin merkezinde gerek altyapısı, gerekse eğitmen kadrosu ile esnafımıza liste fiyatı üzerinden % 70 indirimle yabancı dil eğitimi verecek olan AmericanLıfe Ümraniye Şubesi bu anlaşmayla önemli bir hizmete imza atmıştır. Tüm esnafımızın bu fırsatı kaçırmamasını ve ticarette çok önemli bir yere sahip olan yabancı dil bilme imkanını değerlendirmesini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

AmericanLıfe Ümraniye Şubesi Kurucusu Selin Bayram da esnafa büyük kolaylık sağlayan anlaşma hakkında gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Yabancı dil bilmenin avantajları tartışılmaz bir gerçek. Gerek ticari yaşamımızda gerekse sosyal hayatımızda ikinci hatta üçüncü bir dil bilmek çok büyük artı. Ümraniye Esnaf Odası ile yaptığımız bu anlaşma sonucunda Oda üyesi bölge esnafımızın yanı sıra birinci derece yakınlarına liste fiyatı üzerinden % 70 indirim yapıyoruz. Kurumumuz Ümraniye’nin merkezinde; her türlü teknik altyapısı ve donanımlı eğitmen kadrosu ile hizmet veren köklü bir geçmişe sahip. Bu anlaşmamızdan yararlanmak isteyen Oda üyesi tüm esnaflarımızı ve birinci derece yakınlarını bekliyoruz” dedi.

Reklamı Geç