Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YALÇINKAYA; “ASİAD AİLESİ SİZLERLE DAHA GÜÇLÜ..”

Geleneksel iftar davetini bu

Geleneksel iftar davetini bu yıl Altunizade Mercure Hotel’de siyaset, sanat ve iş dünyasından bir çok seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleştiren Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, tarihi bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. Programda konuklarına teşekkür eden ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, milli ve manevi değerlere bağlı bir STK olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Birleştirici iş dünyası misyonu ile ulusal ve uluslararası çalışmalarını sürdüren Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD’ın bu yıl ki geleneksel iftar daveti de tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın ev sahipliğindeki iftara ASİAD akademik kurulu, yönetimi ve üyeleri tam kadro iştirak etti.

Bürokrasi, siyaset, sanat ve iş dünyasından birbirinden seçkin konukların katıldığı Altunizade Mercure Hotel’deki iftar programına; Cumhurbaşkanlığı Danışmanı İhsan Şener, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Libya Başkonsolosu Selahaddin El Kasah, KKTC Başkonsolosu Mehmet Tuncan, Kosova Başkonsolosu Yllka Bytyqı, Azarbeycan Başkansolosu Narmine Mustafa Yeva, Eski Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Ahmet Epli, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Savul, MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Külünk, Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Yargıtay üyeleri, ASİAD’ın üniversitelerdeki akademik kurulu üyeleri, ASİAD il temsilcileri ve çok sayıda iş insanı katılım sağladı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından edilen dualarla oruçların açıldığı programda konuklarına bir teşekkür konuşması yapan ASİAD Genel başkanı Yücel Yalçınkaya, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’ın önemine vurgu yaptı. ASİAD’ın ulusal ve uluslararası yapılanmasıyla her geçen gün büyüyen ve genişleyen bir aile olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya, 14 üniversitede akademik kurul temsilcilerini oluşturan ASİAD’ın yurdun dört bir yanında yaygınlaşmasını sürdürdüğünü kaydetti. Yalçınkaya, ASİAD’ın toplumun tüm kesimlerine hitap edebilen, tavanla taban arasındaki yapıyı düzenleyen bir STK olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Yalçınkaya şunları kaydetti: “Milli ve manevi değerlerine sımsıkıya bağlı olan ASİAD, ülkesine ve milletine katma değer sunan, siyaset üstü bir yapılanmadır. Savunma sanayisinden büyük yatırımlara, bilim ve teknolojiden ar-geye çok önemli buluşlara imza atan isimlerin ASİAD çatısı altında buluşması hepimiz için onur ve gurur kaynağıdır. Birleştirici rolü ile ASİAD’ın başlıca gayesi iş dünyamızı uluslararası ticaretle kalkındırmaktır. ASİAD, ülkemizin sosyo-ekonomik, siyasi ve iktisadi gelişimi için her zaman sivil inisiyatif almış ve almaya da devam edecektir. Derneğimiz, ülkemiz adına uluslararası milli menfaatlerimizi merkeze alarak özellikle Avrupa kamuoyunda önemli lobi faaliyetleri yapmıştır. Uluslararası birçok ekonomik kurum ve kuruluşla sürekli iletişim halindeyiz. Gerek yurt dışı temsilciliklerimiz gerekse yurt içinde bulunan üyelerimiz yatırım konusunda daima devletimizin yanında olmaya devam edecektir.” Yalçınkaya, ASİAD olarak özellikle 15 Temmuz süreci ve sonrasında FETÖ ile mücadelede her zaman devletimizin ve milletimizin yanında yer alarak destek olduklarını ve bundan sonra da aynı kararlılıkla yer almaya devam edeceklerini, FETÖ ve tüm terör örgütleri ile mücadelede kamu vicdanının rahatsız olmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yalçınkaya, ASİAD ailesinin iftar davetine katılan tüm konuklarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı Danışmanı İhsan Şener, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız da yaptıkları konuşmalarda; Ramazan ayının önemine değinerek, her geçen gün büyüyen ASİAD ailesinin Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya ve ekibiyle önemli başarılara imza attığını kaydettiler.

Programın sonunda ise kuruluşundan bugüne ASİAD ailesine destek ve katkıları olan, başarılı iş insanları ve siyasetçilere plaket sunumu yapıldı.

 

Reklamı Geç