Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YALÇINKAYA; “ÜLKESİNE, MİLLETİNE, BAYRAĞINA VE DEVLETİNE BAĞLI HER GÖRÜŞE AÇIĞIZ..”

Anadolu Birleştirici ve Sanayici

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD’ın siyasilerle ekonomik istişare programları devam ediyor. Hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri ve Milletvekili Baki Ersoy’u dernek merkezinde ağırlayan ASİAD, birlik ve beraberlik mesajları verdi. ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Ülkesine, milletine, bayrağına ve devletine bağlı tüm siyasi partileri bu çatı altında ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

Yurt içi ve yurt dışında, ulusal ve uluslararası teşkilatlanması ile önemli çalışmalara imza atan Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, dernek merkezinde ağırladığı siyasilerle ekonomik istişare programlarını sürdürüyor. Hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez MYK Üyeleri Afşin Birben, Şahin Gürz, Yüksel Kaleci, İdris Aydın, Hüseyin Edis, Cüneyt Göz, Yüksel Aydın ve Taner Gökçek ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u ağırlayan ASİAD ailesi verimli bir toplantı gerçekleştirdi. MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı programda konuşan ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, tüm siyasi parti temsilcilerini ağırlamaktan onur duyduklarını kaydetti.

Ülke ve millet çıkarları söz konusu olduğunda ASİAD’ın her zaman insiyatif alan yerli ve milli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Başkan Yücel Yalçınkaya, “Önceliğimiz milli birlik ve beraberlik. Ülkesine, milletine, bayrağına ve devletine bağlı her siyasi partiye eşit mesafedeyiz ve gönül kapılarımız sonuna kadar açık. Ülkesine ve milletine ihanet eden, sicili bozukların ASİAD çatısı altında asla ve asla yeri olamaz. Türk milletinin geleceği, gençliğimiz, istihdam, üretim, sanayi ve toplumsal refah düzeyi ile kalkınma için birlik olmanın önceliğine inanıyoruz. Bu minvalde istişare ve diyalog kapıları her zaman açık olmalı. Tartışmaya fikirler en büyük zenginliğimiz” şeklinde konuştu.

ASİAD Başkanı Yalçınkaya; “Bugün yine aramızda ASİAD’ımızın değerli yöneticileri, üyeleri ve birçok üniversiteden akademik kuruluşlarımızın temsilcileri ile muhtarlarımız ve değerli basın mensuplarımız var. Türkiye’nin milli bütünlüğü ve beraberliği için tüm siyasi partileri bu çatı altında ağırlamaya devam edeceğiz” dedi. Yalçınkaya, genç ve dinamik bir milletvekili ile birarada olmaktan ayrıca mutluluk duyduğunu belirterek kendisini ASİAD istişare kurulunda görmekten onur duyacaklarını söyledi. MHP Milletvekili Ersoy da ASİAD ailesine katılmaktan onur duyacağını söyledi. Programda daha sonra MHP MYK üyeleri ve ASİAD istişare kurulu üyeleri ekonomik gelişmelere dair fikirlerini anlattılar.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, bugün gelinen noktada bir “kurtuluş savaşı” atmosferi yaşandığını kaydetti. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 38 gün boyunca 225 kamu idaresinin bütçesi, 198 Sayıştay raporunun görüşüldüğünü anlatan Ersoy, bu görüşmelerde 234 saat boyunca müzakere yapıldığını ve bazen tartışmalar yaşandığını aktardı. Ersoy, milletin kabul ettiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile terörle mücadelede etkili işler yapıldığını, terörün sıfır noktasına indiğini belirterek, son zamanlarda bölücü bir dil kullanıldığını vurguladı.

Bölücülere fırsat verilmemesi gerektiğini ifade eden Ersoy, “Plan ve Bütçe Komisyonu’nda AK Parti ve MHP yan yana oturuyor. Karşı tarafta İYİ Parti, CHP ve HDP oturuyor. Orada HDP’linin bir tanesi ‘Kürdistan, Kürt illeri’ diyor. Afrin’deki askerimize işgalci diyor. Bir tanesi kafasını çevirip ‘kardeşim sen ne söylüyorsun’ diyemiyor. Bunlardan bir şey olmaz. Özellikle düne kadar bizim yanımızda, aynı safta olup Türkiye sınırları içinde, gazi meclisin çatısı altında bir milletvekili Kürdistan ve Kürt illeri deyip, askerimize işgalci diyorsa ona tepki göstermiyorsanız sizin ondan farkınız yoktur” ifadelerini kullandı.

Kendisinin de bir işveren sanayi olduğunu ve yüzlerce çalışanı bulunduğunu ifade eden Ersoy, “Sizlerin derdini elbette en iyi biz anlarız. Çünkü aynı şeyleri bizzat yaşıyoruz. Onun için TBMM çatısı altında aldığımız her karar, yaptığımız her çalışma bizlerin daha verimli olabilmesinin önünü açmaya ve zorlukları kolaylaştırmaya yönelik. Bu noktada gelir vergisi affı, krediler ve ekonomik destekler hususunda ne gerekiyorsa Cumhur ittifakı olarak yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç