Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YARATICI FİKİR VE DÜŞÜNCELERİN KULUÇKA MERKEZİ..

Avrupa Birliği Karadeniz Havzasında

Avrupa Birliği Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı desteği ile hayata geçirilen Crea Centers Çekmeköy merkezinde Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve ekibiyle biraraya gelen yerel basın mensupları projenin tanıtımı için bilgilendirildiler. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Basın-Yayın Müdürü Emrah Arslan ve Proje Sorumlu Strateji Geliştirme Müdürü Osman Orhan ile bölgedeki yerel basın temsilcilerinin katıldığı programda Çekmeköy Crea Centers Projesi’ni ilişkin verimli istişarelerde bulunuldu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bölgede görev yapan basın mensuplarını Avrupa Birliği tarafından desteklenen vizyon proje Crea Centers’da ağırladı. Bölgede görev yapan basın mensuplarının katıldığı toplantıda projeden sorumlu Strateji Geliştirme Müdürü Osman Orhan, projeyi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından merkezi dolaşan basın mensupları birçok alanda girişimcilere destek sağlayacak merkez hakkında detaylı bilgi edindi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bu merkezi merak eden bir basın mensubumuzun sorusu üzerine bir sonraki toplantımızı burada yapacağımızı söylemiştim. Bugün hem merkezimizi tanıtmak hem de hasbihal edebilmek adına burada buluştuk” dedi.

Crea Centers nedir, ne yapar?

Çekmeköy Belediyesi liderliğinde, Avrupa Birliği Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı desteği ile hayata geçirilen Crea Centers Projesi, günümüzde önemli bir sektör haline gelen kültürel ve yaratıcı endüstriler alanındaki sanatçı, tasarımcı ve girişimciler için uluslararası işbirliği, fiziki ortam ve ekipman kullanımı desteği vererek serbest çalışma, ortak çalışma ve yaratıcı düşünme ortamını sağlıyor. Crea Centers ile Karadeniz Bölgesi’nde yaratıcı endüstrilerin bölgenin yüksek potansiyeli ile ilişkili olarak geliştirilmesi, gelir ve istihdam açısından önemli katkılar sağlayacak hale getirilmesi hedefleniyor. Projede yer alan tüm ortak kurumların katkısı ile 5 ülkede yaratıcılık merkezleri açıldı.

Crea Centers Çekmeköy başvuruları ve bilgi için aşağıdaki uzantıları kullanabilirsiniz. Başvurular: http://creacenter.cekmekoy.bel.tr/  Web Sitesi: www.creacenters.com Detaylı bilgi: info@creacenters.net

 

Reklamı Geç