Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YARKADAŞ’TAN CHP YÖNETİMİNE ‘İNATLAŞMAYIN’ ÇAĞRISI..

CHP İstanbul eski Milletvekili

CHP İstanbul eski Milletvekili Barış Yarkadaş, parti yönetimine uyarıda bulundu.

CHP’de başlayan kurultay sürecinde imza sayısı 500’e yaklaştı. CHP İstanbul eski Milletvekili Barış Yarkadaş da sürece ilişkin görüşlerini kamuoyuyla paylaştı. CHP’li Yarkadaş’ın kurultaya ilişkin açıklaması şöyle: “Partimizin genel merkezi, 500’e yaklaşan imza sayısını bir sinyal olarak değerlendirmeli ve bunun bir GÜVEN OYU İHTİYACI anlamına geldiğini görmelidir. Yapılması gereken 635 imza toplanmasını beklemeden KURULTAY ÇAĞRISI’nda bulunmaktır. Delegeler,  iradelerini kurultaydan ve değişimden yana koymuştur.

Genel merkezimiz, onlarca kurultay delegesinin açık tavrına rağmen, partiyi nasıl yönetebileceğini düşünüyor? Tüzük Kurultayı’nda devreye soktuğunuz anti demokratik yöntemlerin de artık işlemeyeceği ve delegelerin baskılara aldırmadığı görülüyor. Kurultay Delegeleri ile inatlaşmak, partimizi felakete sürükler… Delege, tabanın sesidir… Partimizin tabanıyla inatlaşmayın…

ÜYEYE DAYALI ÖN SEÇİM yaptırmadığınız için, partimiz sadece bu yüzden 1.5 puanlık oy kaybına uğradı. Bu bile tek başına kurultay sebebidir.  Tüm uyarılarımıza rağmen, dokunulmazlıkları kaldırmaktaki ısrarınız ise ayrı bir kurultay gerekçesidir. Artık tadında bırakın ve partimizin önünü açın.. Yeter; içimiz yanıyor! Milletvekiliği dönemimde tüm eleştiri ve önerilerimi grubun kapalı toplantılarında dile getirdim. Hiçbir eleştiriyi dinlemediniz. Ve bu yüzden hem yeni seçmenden oy alamadık; hem de 3.5 puan kaybettik. Unutmayın; aynı suda iki kez yıkanılmaz. Siz aynı suda 10. kez yıkanmak istiyorsunuz!”

Reklamı Geç