Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YAŞAR ANDULOĞLU EBEDİYETE UĞURLANDI…

Ümraniye’nin Çarşı bölgesi olarak

Ümraniye’nin Çarşı bölgesi olarak bilinen Namık Kemal Mahallesi’nde tam 25 yıl boyunca muhtarlık yapan Yaşar Anduloğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Hafta başında geçirdiği ani bir rahatsızlığın ardından vefat eden eski muhtar Yaşar Anduloğlu’nun cenaze töreni oldukça kalabalıktı.

yasarcenaze1Ümraniye Namık Kemal Mahallesi’nin eski Muhtarı Yaşar Anduloğlu geçirdiği ani bir rahatsızlığın ardından vefat ederek ailesini ve sevenlerini derin bir hüzne boğdu. Yaşar muhtar olarak da tanınan Anduloğlu’nun Medine Camii’ndeki cenaze töreni adeta doldu, taştı.

yasarcenaze4Ümraniye Belediyesi’nden temsilen Başkan Danışmanı Hüseyin Erdoğdu, Eski Belediye Başkanı Mehmet Bingöl, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Delibalta, CHP Belediye Başkan Adayı Sacit Eyüboğlu, MHP İlçe Başkanı Sabri Şenel, İSPARK eski Genel Müdürü Kadir Gurbetci, meclis üyeleri, muhtarlar ve daha pek çok kişinin katıldığı Anduloğlu’nun naaşı ilkindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Çakaldağı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

yasarcenaze25 dönem üst üste muhtarlık yapan Yaşar Anduloğlu, gerek Namık Kemal Mahallesi gerekse Ümraniye genelinde sevilen ve sayılan bir isimdi. Merhum Yaşar Anduloğlu’na Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

yasarcenaze3

Reklamı Geç