Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YAZ SPOR OKULU GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRİYOR..

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu, hem öğretmeye, hem eğlendirmeye devam ediyor. 7-14 yaş grubu çocuklar ve gençler için futboldan basketbola, tenisten jimnastiğe birçok dalda eğitimin verildiği, Yaz Spor Okulu 03.07.2017 Pazartesi günü start verdi.

Ümraniye Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okuluyla yüzlerce öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkânını bir arada sunuyor. 700’ü aşkın öğrenci burada bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendiriyor.

3 Temmuz ile 25 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu, tek dönem olarak yapılacak. Ayrıca Yaz Spor Okulu kapsamında öğrencilerin, servislerle taşınması, kıyafetleri (çanta, forma takımları) Ümraniye Belediyesi tarafından karşılanacak.

Spor eğitimleri branşlara göre; Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Tesisleri’nde açık havada ve kapalı spor salonu ile Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Reklamı Geç