Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ ELANTRA ÇEKMEKÖY COŞKUN OTO’DA SATIŞA ÇIKTI..

Hyundai’nin merakla beklenen modeli

Hyundai’nin merakla beklenen modeli yeni ELANTRA, Türkiye’de satışa çıktı. Hyundai’nin satış rekortmeni Çekmeköy Coşkun Oto da geçtiğimiz hafta itibarı ile yeni ELANTRA’yı müşterilerinin begenisine sundu.

Bu yılın yeni nesil  modeli Hyundai Yeni ELANTRA, Çekmeköy Coşkun Oto’da görücüye çıktı. Geçitğimiz hafta yoğun ilgi altında piyasaya sunulan Yeni ELANTRA büyük beğeni topladı. Yeni #ELANTRA, parametrik elmas kesim detaylarıyla cezbedici, güvenlik ve konfor donanımlarıyla benzersiz bir sedan. Ön Çarpışma Engelleme Asistanı, Şeritte Kalma Asistanı, BOSE Premium ses sistemi, 10,25 inç dijital gösterge ve bilgi-eğlence ekranı, Yeni ELANTRA’yı cazibeli kılan özelliklerden sadece bazıları. Yeni ELANTRA ile tanışmanız için Çekmeköy Coşkun Oto Showroom’una uğramanız yeterli.

Sedan ruhu, cazibesini buldu! Yeni #ELANTRA ile kalıplardan kurtulup, dinamizmin en sıra dışı haliyle tanışmak için sizi Çekmeköy Coşkun Oto Showroom’una bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi için: www.coskun.hyundaiplaza.com.tr tıklamanız yeterli..

Reklamı Geç