Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ ESNAF ADAYLARI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir ilki gerçekleştirerek düzenlediği KOSGEB’in 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredi uygulamalı girişimcilik kurslarını başarıyla tamamlayan esnaf adaylarına sertifikalarını törenle takdim etti. Kursiyerler ve eğitmenleri ile Oda yöneticilerinin katıldığı sertifika programında esnaf adaylarına hitap eden Başkan Mehmet Özdil, “Her zaman yanınızdayım” mesajını yineledi.

Türkiye’deki esnaf odaları arasında yaptığı öncü hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Başkan Mehmet Özdil yönetimindeki Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, düzenlediği girişimcilik kurslarını başarıyla tamamlayan genç esnaf adaylarına sertifikalarını törenle takdim etti. KOSGEB’in 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredi uygulamalı girişimcilik kurslarına ev sahipliği yapan Ümraniye Esnaf Odası, dönem boyunca onlarca yeni esnafın yetişmesine vesile oldu.

Genç girişimcilerin sertifika töreninde konuşan Oda Başkanı Mehmet Özdil, “Esnaf Odası olarak her zaman üyelerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu noktada sizlere ve tüm esnafımıza kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır. Bize her zaman gelebilir ve her konuda fikrinizi açarak destek talep edebilirsiniz” dedi.

“Her ne iş yaparsanız yapın dürüst esnaf olma düsturunu asla elden bırakmayın” mesajını yineleyen Başkan Özdil, “Dürüst esnaf ticarette her zaman kazanır ve uzun ömürlü olur. Sizlerden ricam, ticaretinizde dürüstlüğünüzle çevrenize örnek olun” şeklinde konuştu. Programda yapılan kısa konuşmalardan sonra sertifika törenine geçildi. Heyecanları gözlerinden okunan genç girişimci esnaf adaylarının sertifikalarını Oda Başkan Mehmet Özdil, Kurs Eğitimcileri ve Oda Yöneticileri takdim etti.

Reklamı Geç