Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY EKİBİNİN YENİ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI..

Bu sene 22-26 Kasım

Bu sene 22-26 Kasım tarihleri arası İzmir’de gerçekleşecek Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne ilk destek sözü, üstün başarıları ve sevilen kişiliği ile Türk futbolunun gururu olan Batuhan Karadeniz’den geldi.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, daha büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Bu sene 22-26 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Çekmeköy ekibi, kamuoyundan da büyük ilgi ve destek görüyor. Avrupa kupasını da ülkemize kazandırmanın hazırlıklarına başlayan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne ilk destek sözü Türk futbolunun gururu Batuhan Karadeniz’den geldi. Kulübün Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir’le temaslarda bulunan Batuhan Karadeniz, maddi-manevi ne gerekiyorsa Çekmeköy ekibinin yanında olacağını bildirdi. Üstün başarıları ve iyiliksever kişiliği ile kamuoyunun sempatisini kazanan Batuhan Karadeniz’in destek sözü şimdiden heyecan uyandırmış vaziyette.

Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası hazırlıkları başlarken bir mesaj yayınlayan Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, “Hedefin güneş olsun tutturamazsan yıldızlarla buluşursun” sözünü hatırlatarak, “Yeni hedefimiz Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası’nda Avrupa kupası” dedi.

Batuhan Karadeniz Kimdir ?

Batuhan Karadeniz, 24 Nisan 1991 yılı, İstanbul doğumlu, forvet mevkinde görev yapan Türk futbolcudur. 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor takımında forma giymektedir. Kulüp kariyeri Beşiktaş JK (1. Dönem) Alt Yapı Trabzonlu bir ailenin çocuğu olan Batuhan Karadeniz, İstanbul’da doğdu. Babası Beşiktaş’ın eski kalecilerinden Orhan Karadeniz’dir. Futbola İçerenköy İdman Yurdu’nda başladı. İstanbul şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra Beşiktaş’ın seçmelerine katıldı ve kazandı. Batuhan Karadeniz, Türkiye’yi birçok seviyede temsil etti. 16 Mayıs 2006’da U-15 millî takımına çağrılarak ilk kez Türkiye formasını giydi. Haziran 2006’daki Viktor Bannikov Turnuvası için U-16 takımına yükseldi. 7 Temmuz 2007’de son U-16 maçını oynadı. Ağustos 2006’da ilk kez U-17 oldu. U-16 ve U-17 olarak birçok maça çıktı. 2007 yılında Ege Kupası’nda 5 maçta 5 gol atıp turnuva gol kralı oldu. 9 Eylül 2009’da Avrupa Şampiyonası Elemeleri için tek U-21 maçına çıktı. 11 Ekim 2008 tarihinde Bosna-Hersek maçında ilk 11’de sahaya çıktı ve A Milli oldu. Batuhan Bosna-Hersek maçının 38. dakikasında omzundan sakatlanarak oyundan çıktı.
Reklamı Geç