Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ERCAN ÖZER..

Yönetim istifasıyla düşen CHP

Yönetim istifasıyla düşen CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nde beklenen kayyım atandı. Mustafa Ercan Özer ve 4 kişiden oluşan yeni yönetimi görevi bugün devir teslim aldı.

Son kongreden itibaren bir türlü aşılamayan iç huzursuzluklar yüzünden geçtiğimiz ay yönetimden 14 kişinin istifa etmesi üzerine ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya da görevinden düşmüştü. CHP İstanbul İl Başkanlığı, parti tüzüğü gereği CHP Ümraniye Örgütü’nü kongreye götürecek olan kayyım başkan ve 4 kişilik yönetimini atadı. CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nün yeni kayyım başkanı Mustafa Ercan Özer, yönetimi ise Elif Kurşun, Hayati Kaya, Naci Mimir ve Sedat Ayyıldız.

Kararın bugün kendilerine resmi olarak ulaşmasının ardından yeni ilçe başkanı Mustafa Ercan Özer ve yönetimi görevi devir teslim aldı. Parti tüzüğüne göre CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın önümüzdeki 30 ila 45 gün içerisinde kongreye giderek yeni ilçe başkanı ve yönetimini seçmesi gerekiyor. Malum pandemi süreci ve olası erken seçim ihtimallerinin de hesap edilerek hareket edileceği ve yol haritasının İstanbul il başkanlığı tarafından belirleneceği konuşuluyor.

Reklamı Geç