Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’E YENİ KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN PROTOKOL İMZANDI

Ataşehir Belediyesi ile Gönüllü

Ataşehir Belediyesi ile Gönüllü Hizmet Vakfı, İçerenköy Mahallesi’nde yapımı için projelendirilen kültür merkezinin eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması için protokol imzaladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Gönüllü Hizmet Vakfı’nı temsilen Mehmet İnal Aydınoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında, kültür merkezinin projelendirilip, eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması sağlanacak. Ataşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak teslim edilecek kültür merkezinin tamamlanması sonrasında  “Ataşehir Belediyesi Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi” ismi verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsata aykırılık sebep gösterilerek yapımı durdurulan Kültür Merkezi’nin yapımına imzalanan bu protokol ile hızlı bir şekilde başlanarak Ataşehirlilerin hizmetine sunulacak. Protokolü imzalamasının ardından bir açıklama yapan Başkan İlgezdi, “Ataşehir’de vatandaşlarımızın kültür ve sanatla daha çok buluşması için bu merkezimizin yapımını kısa sürede tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız. Hayata geçirdiğimiz kültür ve sanat projelerimizle her yaştan Ataşehirlinin taleplerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İlgezdi, “Kültür merkezimiz film, tiyatro ve dans gösterilerine ev sahipliği yapacak. Merkezimizde aynı zamanda sanatçılarımız için de özgür ve konforlu çalışma ortamları yaratacağız” açıklamalarında bulundu.

Reklamı Geç