Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ ŞUBE AÇAN EMLAKÇIM İŞLERİ BÜYÜTÜYOR..

Yeni şubesini Şahinbey Caddesi’ne

Yeni şubesini Şahinbey Caddesi’ne görkemli bir törenle hizmete açan Emlakçım Gayrimenkul, yakaladığı başarı grafiği ile sektörün yükselen yıldızı olma olma yolunda kararlı adımlarla yürüyor.

emlakcımacls1İşadamı Ömer Akdoğan yönetim kurulu başkanlığındaki MİNT Yapı kuruluşu Emlakçım Gayrimenkul, özellikle Çekmeköy ve bölgesinde sektörün önemli ismi olma yolunda yatırımlarına devam ediyor. Bu maksatla Şahinbey Caddesi’nde yeni bir şube açan Emlakçım Gayrimenkul, yerel yöneticiler ve iş dünyası tarafından yalnız bırakılmadı.

emlakcımacls2Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, spor kulübü yöneticileri, siyasiler ve işadamlarının adeta akın ettiği renkli açılış töreninde dostlarına teşekkür eden firma sahibi Ömer Akdoğan, hizmet ağını genişletmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

emlakcımacls3Emlakçım’ın yeni şubesinin sektöre hayırlı olmasını dileyen kaymakam Kansız ve Başkan Yardımcısı Yüksel de yatırımcı işadamı Akdoğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek açılış kurdelesini kestiler. Gün boyu ziyaretçi akınına uğrayan Emlakçım’ın yeni şubesi daha ilk günden bölgedeki emlak potansiyelinin Pazar payına dönüşeceği adres olacağını gözler önüne serdi.

emlakcımacls4

Reklamı Geç