Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ VE YENİLENEN PARKLAR ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ..

Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçeye

Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yenilenen 3 yeni park törenle hizmete alındı. Açılış programlarında mahalle sakinleri ve çocuklarla biraraya gelen Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “7’den 70’e Sancaktepe’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayabilmek için gayret ediyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerime yapacağımız yatırımlarımız olmazsa olmazlarımızdır. Her şey daha mutlu ve daha huzurlu bir Sancaktepe için” dedi.

Yeni hafta ya bir dizi açılışı programı ile başlayan Sancaktepe Belediyesi, ilçeye kazandırdığı ve yenilediği parkları törenle hizmete aldı. Açılış programlarında mahalleliler ve çocuklarla biraraya gelen Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Bol yeşilli, yaşanabilir ve mutlu Sancaktepe için canla başla süren çalışmalarımızın bir meyvesini daha topluyoruz bugün. Açılışını heyecanla gerçekleştirdiğimiz Safa Mahallesi Parkı, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Yavrularımız hep gülsün, doyasıya oynasın ve daima mutlu olsunlar diye Karanfil Parkı’mızı yeniledik. Çocuklarımız bu parklarda huzur içinde mutlulukla oynasın” dedi.

“Biz Sancaktepe’de bütün planlarımızı geleceği daha güzel şekilde olmasına gayret ediyoruz” diyen Başkan Dögücü; “İlçemizdeki bütün planlamalarımızı yeteri kadar spor alanı, yeteri kadar yeşil alan, yeteri kadar sağlık alanı, eğitim alanı ve yeteri kadar yaşanabilir alanlar oluşturabilmek ve Sancaktepe’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayabilmek için gayret ediyoruz. Özellikle Geleceğimizin teminatı gençlerime yapacağımız yatırımlarımız olmazsa olmazlarımızdır.”

Başkan Şeyma Döğücü; “Genç yaşlı demeden bütün komşularımıza nefes olması temennisiyle tasarlayıp, yapımını da özenle tamamladığımız Veysel Karani Mahalle Parkı, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Her şey daha huzurlu ve daha mutlu Sancaktepe için. Sancaktepe Belediyesi olarak vatandaşımızın talepleri doğrultusunda hizmet ve yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Döğücü ve protokol, kalabalık bir çocuk grubunun bulunduğu katılımla açılış kurdelesini keserek parkı gezdi.

Reklamı Geç