Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİLENEN ÇEVİKLER AVM GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI…

İstanbul Anadolu Yakası’nın parlayan

İstanbul Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Çekmeköy Şahinbey Caddesi, her geçen gün açılan yeni işyerleriyle daha da zengin bir görünüm kazanıyor. Bölgenin 20 yılı aşkın süredir esnaf ailelerinden Çevikler AVM de yenilediği konseptini birbirinden seçkin davetlilerin katıldığı görkemli bir açılış töreniyle hizmete sundu.

Beyaz eşyadan mobilyaya, elektronik ev eşyasından zücaciye, halı ve çeyize kadar bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz Çevikler AVM’nin yenilenen üç katlı mağazası açılışa katılan tüm konukların büyük beğenisini kazandı.

Dualarla gerçekleştirilen açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Belediye Meclis Üyesi Erol Uçar, İşadamları Cahit Eftekin, Ramazan Çelik, Menduf Sağdıç, Alaattin Çelik, esnaf ve çok sayıda davetli konuk katıldı. Çok sayıda firma ve işadamı da gönderdiği çelenklerle açılışı kutladı.

Törende konuşan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, açılışı yapılan Çevikler AVM gibi yatırımların hızla gelişmekte olan Çekmeköy’e önemli katma değer sağladığını kaydetti ve yenilenen mağazanın başta firma sahipleri ve çalışanları olmak üzere tüm bölge halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı da konuşmasında Çekmeköy Şahinbey Caddesi’nin son zamanlarda hızla geliştiğine işaret etti ve bu gelişimde açılan yeni işyerlerinin önemli pay sahibi olduğunu kaydetti. Başkan Kırıcı, Çevikler AVM’ye hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da kurdele kesiminde yaptığı konuşmada açılışı yapılan yeni mağazanın hayırlı olmasını diledi.

Çevikler AVM Sahibi Ali Çevik de katılımcı tüm konuklara teşekkür etti. Daha sonra hep birlikte yenilenen mağazayı gezen davetliler, Çevikler AVM’nin yeni konseptine tam not verdiler. Alt katında halı ve çeyiz mağazası, girişte beyaz eşya ve elektronik ev aletleri ile zücaciye bölümünden oluşan AVM’nin üst katı ise mobilyaya ayrılmış durumda.

Aklınıza gelebilecek tüm özel markaların bayiliğini yapan Çevikler AVM’de yok yok… Başta Anneler Günü gibi özel günlere yönelik % 50’ye varan indirimli kampanyalarla yenilenen mağazasını hizmete açan Çevikler AVM daha ilk günden bölge insanının akınına uğradı.

Açılış günü gazetemize değerlendirmelerde bulunan Çevikler AVM Sahibi Ali Çevik, 20 yılı aşkın süredir bölgenin esnaf ailesi olduklarını ifade etti. Yılların getirdiği tecrübeyi, hizmette sundukları güven ve kaliteye borçlu olduklarını kaydeden Ali Çevik, “Çekmeköy ve civar ilçelerdeki tüm müşterilerimiz burayı evi gibi bilir ve gönül rahatlığı ile gelip alışverişini yapar. Müşterilerimiz, aradığı her marka ve modeldeki ürünü kaliteli ve uygun fiyata bizde rahatlıkla bulacağını bilir. Biz de güler yüzlü ve tecrübeli personelimizle hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ali Çevik, isteyen herkesin kendilerine www.cevikler-avm-mondi.ticiz.com internet sitesi üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğini sözlerine ekledi.

Reklamı Geç