Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEREL BASIN DOSTLUK GRUBU ETKİNLİKLERİNİ ARTIRIYOR..

Temiz yayıncılık ilkesiyle bir

Temiz yayıncılık ilkesiyle bir araya gelen Yerel Basın Dostluk ve Dayanışma Grubu, geçtiğimiz hafta sonu Şile Darlık Köyü’ndeki mangal partisinde buluştu. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun da yerel basın mensuplarını yalnız bırakmadığı geceye; Üsküdar, Ümraniye ve Sancaktepe Belediyeleri Basın Yayın Müdürleri ile basın danışmanları da geceye katılımları ile destek verdi.

yerelbasınsile4Başta Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Sancaktepe gibi ilçeler olmak üzere; İstanbul Anadolu yakasına yayın yapan bazı yerel basın kuruluşu temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yerel Basın Dostluk ve Dayanışma Grubu, Şile Darlık Köyü’ndeki Kabaağaç Mesire alanında buluştu. Aileleriyle birlikte hoşsohbet ortamda mangal keyfi yapan yerel basın mensuplarının bu anlamlı birlikteliğine; Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Üsküdar Belediyesi Basın Yayın Müdürü Cüneyt Bitikçioğlu, Basın danışmanı Ayhan Şimşek, Ümraniye Belediyesi Basın Yayın Müdürü Ali Osman Aydın Ümraniye Basın Büro’dan Süleyman Aydınalp ve Sancaktepe Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Ergün gibi pek çok önemli isim katılımıyla destek verdi.

yerelbasınsile6Yerel Gazete İmtiyaz sahibi Kenan Baylan, Güncel Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hamit Kurt ve Gazete 1453 Genel Yayın Yönetmeni Şeref Kurt, İstanbul Flaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Kaba, Bölgenin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süleyman Hilmi Eren, İstanbul Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Musa Has, Kalem Gazetesi ve Üsküdar Lıfe Dergisi İmtiyaz Sahibi İbrahim Atlı ve Gazeteci Özner Berber gibi basın mensuplarının aileleri ve dostlarıyla birlikte bir araya geldiği gecede anılarda iz bırakacak son derece güzel bir akşam yaşandı.

yerelbasınsile7Ormanların içerisinde bol oksijenli temiz havası ve eşsiz doğası ile bulunmaz bir mekan olan Kabağaç Mesire Alanı’nın sahibi ve Darlık Köyü Muhtarı Fehmi Güner de gazetecilere ev sahipliği yaptı. Yine Darlık Köyü’ne komşu olan Kabakoz Köyü Muhtarı Murat Tombul da ailesi ile birlikte basın mensuplarını yalnız bırakmadı. Gazetecilik anılarının konuşulduğu buluşmada; sohbet konuları arasında yerel basın sektörünün bugün geldiği durum ve geleceğe ilişkin düşünceler tartışıldı…

yerelbasınsile8Bunca yerel basın temsilcisini köyünde ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden mekan sahibi muhtar Fehmi Güner, 40 haneli Darlık Köyü’ne ilişkin tanıtıcı bilgiler verdi. Kabaağaç Mesire alanına da tanıtan Güner, tüm yiyecek ve içecekleriyle doğal lezzetlerin sunulduğu bu yerin bölgede tek olduğunu ifade etti.

yerelbasınsile2

yerelbasınsile5

yerelbasınsile3

yerelbasınsile9

Reklamı Geç