Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEREL BASINLA BULUŞAN KIZILDAŞ; “İLK HEDEFİMİZ 2019 SEÇİMLERİ”

Beraberinde Basından Sorumlu Başkan

Beraberinde Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, İlçe Yöneticisi İlhan Bayram ve Yağmur Çelik’le birlikte bölge yerel basın temsilcileriyle sohbet toplantısında biraraya gelen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, göreve geldiği 5 Aralık’tan bugüne geçen kısa zamanda gerçekleştirdikleri çalışmaları özetledi ve 2019 yerel seçimlerini kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

chp cekmekoy basin bulusmasi 0CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen yerel basınla çay sohbetinde önemli açıklamalar yapan Başkan Hüseyin Kızıldaş; “En önemli hedefimiz olan 2019 seçimlerine odaklandık ve Çekmeköy’ü kazanmak için bütün ekip halinde sahada halkımızla birlikteyiz” dedi. Göreve geldikleri 5 Aralık’tan bugüne geçen kısa zamanda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kızıldaş, “Hepsinden önemlisi ilçe örgütümüzün fiziki yapısını yeniden oluşturduk ve artık dışarıdan müdahale ve yönlendirmelerle değil, tamamen kendi iç dinamiklerimiz, örgütümüzün her bir bireyi ve ilçe yöneticilerimizin insiyatifiyle çalışmalar yapıyoruz” dedi.

chp cekmekoy basin bulusmasi 1“HER GÜN YÜREK YAKAN ŞEHİT HABERLERİNE ARTIK ALIŞTIRILDIK”

Ülke gündeminin sürekli sorunlarla boğuştuğunu kaydeden Kızıldaş, “20 Aralık’ta yaptığımız dayanışma gecemiz sonrası, terör olayları yüzünden geceyi neden ertelemediğimiz eleştiri konusu oldu. Fakat bugün bakıyoruz ki o günden bugüne her geçen gün daha da tırmanan lanet terör olaylarının olmadığı, halkımızın canının yanmadığı, yüreklerimizi dağlayan şehit haberlerinin gelmediği tek bir gün ne yazık ki yok. İşin daha da vahimi toplum olarak millet olarak bu haberlere alıştırıldık. Ülkemizin derhal silkelenip bu kötü gidişattan kurtulması ve güvenli bir ortama acilen kavuşturulması gerekir” dedi.

“İLÇE YÖNETİMİ OLARAK BİR BÜTÜN HALİNDEYİZ”

2019’da yapılacak olan yerel seçimlerini kendilerine hedef koyduklarını ve Çekmeköy’de belediyeyi kazanmakta kararlı olduklarını ifade eden Kızıldaş; “Kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, ilçe yönetimimizden tüm mahalle örgütlenmelerimize kadar hedefimizi bu yönde koyduk ve bu hedefe ulaşmak için gece gündüz demeksizin halkımızın içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“20 AYRI KOMİSYON KURDUK HALKIN ARASINA KARIŞTIK”

İlçe yönetimi olarak il örgütünün de planladığı eğitimden kültür ve sanat organizasyonlarına birçok etkinlikler gerçekleştirdiklerini de ifade eden Kızıldaş; “Çevre, eğitim, ar-ge, sağlık ve hukuk gibi yaklaşık 20 ayrı komisyon oluşturduk ve komisyonlarımızın çalışmaları devam ediyor. Muhtarlarımız, STK’lar, işadamları, esnaf ve mahallelerde hane ziyaretlerimize ara vermiyoruz. Gittiğimiz her kapıda halkımızın sıcak yaklaşımı ilgisi ve yakınlığı ile karşılanıyoruz. Kadınlar Günü, Anneler Günü, 23 Nisan gibi özel tüm günlerde halkımızla birlikte programlar yapıyoruz. 1 Mayıs’taki kutlamalarda ilçe örgütlerimizin farkını tüm kamuoyu gördü. Önümüzdeki 19 Mayıs’da da yine il örgütümüzün planladığı büyük bir buluşmaya ilçe örgütü olarak gereken katkıyı sunacağız” dedi.

chp cekmekoy basin bulusmasi 2TURGUT; “KISIR DÖNGÜ DEĞİL, CİDDİ PROJELERLE KALICI POLİTİKALAR HEDEFLİYORUZ”

Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı ve geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili aday adayı Hüseyin Turgut da yaptığı kısa değerlendirmede; “Ben de geçmiş yıllarda bu ilçede meclis üyeliği yapmış ve partimin birçok kademesinde görev almış bir ilçe yöneticisi olarak 2019 hedefinin Çekmeköy için çok önemli olduğuna inanıyorum. Yaklaşık 220 bin nüfuslu ve 160 bin seçmeni olan Çekmeköy’de kendi iç barışını sağlamış, halkıyla içiçe bir ilçe yönetimi olarak görev yapıyoruz. Bu noktada kısır döngüler, günü kurtarma amaçlı ufak siyasi çekişmeler değil, ciddi projelerle, kalıcı, olumlu, yapıcı ve de bölge menfaatine politikalar hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç